Wadah Madrasah Pengalaman: Simsimi pandai cakap Sarawak lama lama makin bengang


Saturday, April 21, 2012

Simsimi pandai cakap Sarawak lama lama makin bengang

.





Assalamualaikum...

Hai korang....Awal pagi nie Wan borak borak ngan Simsimi..Nak cubalahkan borak borak dengan binatang kiut nie.. Wan siap ajar dia cakap sarawak lagi tu..hahaha..sebab tu leh dapat cakap sarawak dengan dia..Seronok jugak..Sapa nak try leh g kat sini..


http://www.simsimi.com/




lawak lak..Sapa nak ajar Simsimi jawab apa..Korang leh tekan kat icon "?" tu..



Dalam gambar tu Wan yang setkan apa yang Simsimi perlu jawab kalau soalan tu ditanya.Lama lama Wan makin boring sangat sangat layan bende nie..Bab kekadang jawapan yang ditanya tu mencarut..ada segelintir budak budak yang setkan Simsimi comel nie jawab macam tu..karut karut..Makin lama makin bengang...Last last Wan close je.


Kalau masa boring boring boleh lah borak ngan Simsimi nie..

Jadi kalau korang semua ada pengalaman dan pendapat mari kongsikan kat ruangan komen bawah nie..

Kalau suka entri kali nie klik like atau sponsor Wan ..senang je klik nie.Satu je taw.Klik biar iklhas.

http://my.churpchurp.com/wanhazel/share/PoloSedan
http://my.churpchurp.com/wanhazel/share/SamsungAud
(klik kanan > open new tab)

Atau klik button Donate..


Papai



.








4 comments:

Nurul Husna Mohd Hassan said...

comel la simsismi ni :)

ell said...

menarik juga ni..

Haruno Hana 하나 said...

x faham guna Simsismi ni.. last2 sekali uninstall dlm hp.. haha

~ cahayakelembutan ~ said...

ng mena wan..mula2 ng best..p lamak2 makin paloi..pelek2 jak dijawab nya..p mun time boring ng best layan.. :)