Wadah Madrasah Pengalaman: hello kitty coloring pages


Friday, June 8, 2012

hello kitty coloring pages

.




Assalamualaikum ..


Nie nak bagi korang Hello Kitty untuk diwarna..Wan wat nie sebab ramai yang nak dan ramai yang cari kat blog wan..Keyword kat blog Wan pun banyak datang dari "hello kitty coloring pages"..Sambil sambil mewarna tu..korang leh jugak tengok kat sini..or join kontes kat sini..mana taw rezeki..Wan tolong promote je..Kalau nak bleh usha..Kontes





Jadi tanpa menghampakan sesapa yang mencari tu..Wan sediakan satu Hello Kitty untuk korang warnakan k.. Korang view dan save..lepas tu mulalah mewarna..tak tahu camne nak warna korang leh rujuk entri nie.

-Melukis Doodle dan mewarna Doodle
-Wat tudung dan baju Doodle bercorak



Itu je ...


Selamat mewarna..

Jika entri kali nie berguna like/share dan klik button Donate jika sudi..terima kasih 
Sudi lah kiranya klik link dibawah untuk memberi sumbangan kepada blog ini..Terima kasih sangat sangat

TRAIN'S
Saving Planet

.


 




7 comments:

Hana Amylia said...

comel je..^_^
huhu..

shida'R said...

bila wan kate "selamat mewarna" terasa mcm zaman..kecil-kecilan..ekekkee ^_^

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

alamak comelnye hello kitty tu .. hehe . nak try jgk lah . hehe :)

DAIRI FARISHA said...

jemput join segmen Farisha : http://diarisedetiklebihfarisha.blogspot.com/2012/06/blogger-ada-facebook-tolong-like.html

Cik Nani Noraini said...

comel.. :)

Asma Sah said...

nk ambil ye :D

leogurl94 said...

saya ambil yer ^^ . Thanks :)