Wadah Madrasah Pengalaman: Churp Churp VS Says.my mana lebih untung?


Sunday, June 3, 2012

Churp Churp VS Says.my mana lebih untung?

.





Firman Allah SWT :
أَمَّنْ هَٰذَا الَّذِي يَرْزُقُكُمْ إِنْ أَمْسَكَ رِزْقَهُ ۚ
"Siapakah yang dapat memberi rezeki kepada kamu jika Allah menahan rezekiNya" 
(Surah Al-Mulk, ayat 21).
Assalamualaikum...

Camne hari nie.. best??hope hari korang best lah kan..Hari nie Wan nak kongsi mengenai Churp Churp dan SAYS.my..Salah  satu medium penjanaan income..Mungkin ramai blogger dah join antara kedua dua pengiklanan nie..Dan mungkin masih ramai lagi yang tak percaya mengenai sistem penjanaan wang melalui internet..Tindakan anda tepat sekali ..Kaji dulu dan banyakkan wat selidik lepas tu baru join..Wan pun ambik masa dan selidik semua nie baru join..Dan realitinya medium nie memang betul betul membuahkan hasil..

Wan akan wat perbandingan hasil pendapatan yang Wan dapat dari kedua dua medium nie..Hari tu Wan dah cashout dah Churp Churp Wan dan hari seterusnya Wan mula join SAYS.my nie..Dan tak salah kalau Wan wat perbandingan sebabnya selang sehari je antara Churp Churp dan SAYS.my dari RM0.00.Lepas nie korang boleh lah berfikir yang mana satu yang lebih memberi income..

Entri :

Hari Wan join SAYS.my
Hari Wan chash out Churp Churp

Sebelum tu Wan nak kasi taw..Tiada unsur berat sebelah pun..Nie hanya review dari Wan..Lain orang lain pendapat dan hasilnya..jadi nie adalah review dari Wan..Dan kedua duanya meberi ganjaran yang lumayan..Alhamdullillah .




Kat atas tu adalah hasil dari Churp Churp untuk hari yang ke 5 termasuk hari ini dari 30/05/2012 hingga 03/06/2012.




Manakala kat atas nie plak adalah hasil dari SAYS.my untuk hari yang ke 4 dari 31/05/2012 hingga 03/06/2012.


Jadi disini korang boleh lihat dan meneliti mana satu medium yang korang rasa lebih untung.


Sampai sekarang ramai yang tanya macam mana nak dapat income cepat..caranya mudah..macam nie untuk  SAYS.my.  atau macam nie untuk Churp Churp..


Senang kan..kita hanya berkongsi link yang disediakan.Wan selalu sertakan link dibawah setiap entri Wan..dan tiada unsur paksaan untuk korang nak klik..Kalau teringin nak daftar korang leh rujuk entri kat bawah nie.

Tutorial daftar SAYS.my
Tutorial daftar Churp Churp


Churp Churp VS Says.my mana lebih untung?
:Kedua dua nya memberi keuntungan


Kalau entri kali nie berguna like/share dan klik button Donate jika sudi..terima kasih
 
Sudi lah kiranya klik link dibawah untuk memberi sumbangan kepada blog ini..Terima kasih sangat sangat
 
 
 
 
.




11 comments:

Cik Lyeen said...

sedeeeeehhh..klu xdak org nk klik2..hikhik...lyeen jual tudung je la,,untung juga..hikhik..:) thanx wan atas perkongsia ni..nk try dftr utk says la..;p

Xiao Xandria said...

Wan Says lah :) sebab baru 1 hari je kot rm 2 ? hah Says the best tapu churppchurp pon best cuma x lebih menguntungkan tapi syukur :)

ⒷⒽⒶⒾ ⒸⓄⓄⓁ said...

hurmmm~~ dua2 aku x guna :P

sHaR!Na eLyaNa said...

churp2 lbh mnguntungkan hehehee~

Hafizzi Aziz said...

haa,,bestkan says. gud luck wan. :-)

Deq's Qienz said...

wan saya dah reply emel wan..sori lama xbuka emel la..hehee

p/s : tak perlu publish k :)

Aliyah Perry said...

Saya guna gambar Churp Churp vs Says.my dekat blog saya.Saya dah kredit gambar tu :)Tq.

Ahmad Fairos said...

memang sah churchurp dan says.my boleh buat duit ...dengan churpchurp dah 3 kali sye dapat,dengan says.masih tertunggu pembayaran.'memang best,sampai sekarang saya usahakan ke2nya sekali.so kawan2 yang lain daftar la dengan wan ya.......buktinya memang sah sye dqah dapat taw:))))

Aina Mansor said...

woahhh :D cepatnya dah RM14+ ! tp mmg SAYS lebih banyak profit drpd churp2 :p

Sally Yatiey said...

Cepatnya ktk dah dapat Rm14 lebih. hehe. Tahniahhhhhh ^_^

ain dzaya said...

senang je nak gunakan tu..tp kene pandai kaedah supaya hasi lyg diperolehi lebih sket :)


Ain dah pandai buat drama sekarang.