Wadah Madrasah Pengalaman: Alhamdullillah selesai edit wedding album..


Tuesday, July 3, 2012

Alhamdullillah selesai edit wedding album..

.




Assalamualaikum..


Hehehehe..Nie bukan wedding Wan taw..Nie wedding orang lain..Wan cuma photog je..untuk Indoor|Sticky album je..Outdoor tak de dan tak buat photobook sebab pelanggan nak bajet sederhana.Dan Wan pun ok je..Kita sama sama faham..Harga tu tak perlu lah Wan kasi taw brapa kan..Sapa photog dia tahu lah kan..



Taniah buat pasangan..Semoga murah rezeki dan maju dalam kehidupan yang baru..Dia orang nie lebih muda dari Wan sebab nie adik kawan Wan..Kawan Wan tu pun lom kawen lagi..hahaha.. 






Ok setakat tu je..Wan tak leh publish banyak gambar dia orang.Setakat apa yang perlu je nie..Cukuplah..


Sesapa yang dah kawen tu taniah Wan ucapkan..Wan entah bila lagi..Insya ALLAH akan tiba masa nya..eehhehe..
Peace..Comel tak girl tu??hehehe
Nie lah hasilnya kalau bukan Wan ambik gambar..
Apa apa pun up jugak gambar nie ddlaam post..Sebab Wan suka..ahahha


Jangan lupa klik untuk Wan ye..Hope korang sokong..Terima Kasih




Papai


.




23 comments:

CCICute Design said...

cantikla wan edit...haaah awak tu bila agi.. ^_^

Alynn Nyzaa said...

menarik..pandaila wan ni..:)

Hafizzi Aziz said...

sempoii. nanti apit kawen, leh kot mai snap2 gambar. hhihihi.

Wan_hazel said...

hahaha.apit jauh nye nak tempah wan nie..ahahha..

CCi..eh eh..Wan lama lagi kot...sedang menunggu..eceh..ahaha

teng alynn..ehehe

hairy said...

flamak cntik lah wan pic ke 2 tuh

Solehah Shamsuddin said...

cantiknya wan edit gmbar. klu mcmni blehla sy mintak tlg awk edit pic wedding sy gak nt kan.hehe

psstt...spe kt sbelah tu wan?hik3

Nur Atiqah Mohd Zaki said...

cantiklah wan edit..
untong la wan kwin,x yah tmpah org edit.. cume snap gmbr jew tmpah org..
boleh ke mcm too??

Wan_hazel said...

hairy

tengs..biasa2 je tu..ehehe

Wan_hazel said...

Solehah

hahaha..Insya ALLAH boleh..ahahha..kat sebelah tu..hehehe..comel tak comel tak?? comelkan...

Wan_hazel said...

Nur Atiqah Mohd Zaki

hahaha..rasanya boleh ..jimat bajet kan..ehee

Aida Omar said...

eceh apit tu nak kawen nampak :P
memang cumey gadis sebelah wan tu.. sape tu wan? kekasih ka? :P dah siap click2 :)

ikien eliaes said...

cntek laa u edit gmbr...:)

Wan_hazel said...

aida

ahhaha.apit tunggu mas alagi tu..nanti tkejut kita dgr brita apit nak kawen..ahahha..

eh eh..sebalah tu kekasih wan??hahaha..kalau lah ye ..ALhamdullillah kot.owh tidak..ehehhe..

Wan_hazel said...

ikien eliaes

tengs..ehhehe

miss fluffy said...

cun melecun aihh..boleh booking jd photographer kawen..tp bilakah ku nk kawen??errr;p

Wan_hazel said...

hahhaa..kita serupa..nilakah akan kawen..ahahha

Insya ALLAH suatu hari nanti kan

Saidatul_Qifayah said...

siapakah calon nya wan...?:)

Saidatul_Qifayah said...
This comment has been removed by the author.
|shuhadaothman|TM said...

lawa edit wan. hehe. nak jugak tapi kawen entah bila. haha

ehem, comel + manis awek sebelah tu. hihi ^^

Wan_hazel said...

Saidatul_Qifayah

calon nya dah da..p lom btemu gik..Lom tauk gik jodoh yg ALLAH ato ya..adalah klka ya..ehehe

Wan_hazel said...

|shuhadaothman|TM


ahhaha..sama lah kita..kawen entah bila..tengs taw..memang comel + manis awek tu..hehehe.. :)

Iza Zaty said...

wahh ! Gile cool ^_^

ain dzaya said...

klu wan kawen..spe nak jadi cameraman..hek2..

CREATIVE, ARTISTIK, GEORGEOUS, ADORABLE, FASHINABLE,OWESOME clik sini : Konspirasi Blogger Kreative 2012
Jiwa daku sedang berperang