Wadah Madrasah Pengalaman: Doodle story : Bila Crush korang Like/komen status korang.


Tuesday, July 10, 2012

Doodle story : Bila Crush korang Like/komen status korang.

.






Assalamualaikum...

Kali nie Wan wat doodle Story yang mungkin pernah korang alami.. Entri kali nie santai nak rehatkan jugak otak korang..Mana lah taw masa korang baca entri Wan nie korang teringat , terkenang atau baru je mengalami benda nie dan saat nie korang dah tersenyum..Sapa taw kan..ehehehe..Ini realiti yang kekadang kita perlu tempuh..betul tak??Wan taw tak semua tapi hakikatnya pasti ada kan..hehehe..tu tu dah tersenyum sorang sorang tu..Hah kan dah kantoi..ehehehe..


Korang faham tak yang Wan tulis kat doodle tu..Ok , kalau tak faham baca maksud kat bawah nie ye..ehhehe..Jiwang sikit..ecece..hehehe


Wan hazel : Awak tahu tak saya suka awak?

Crush        : Siapa ? Story story lah..kalau tak brani nak luah dekat dia..nanti saya jadi al  wakil.huhu


Kan kan..Ada tak yang pernah alami??Ehehe..Bukan sekadar LIKE siap tanya lagi tu...hahaha.


K lah korang..Setakat nie je Doodle Story ntuk kali nie..Papai..


Semoga hari nie menjadi hari yang ceria buat korang..senyum senyum selalu ye..Jangan sedih sedih..hehehe..


klik satu ye untuk Wan..Terima aksih sangat sangat
MTV ticket

Papai


.





38 comments:

cynta ieda said...

cumel..org sarawak ker? heee...

Wan_hazel said...

ieda..a ah..wan org sawak..ehehhe..tengs taw

|shuhadaothman|TM said...

hehe. comel je.. pernah terjadi suatu ketika dulu. haha :D

SI bαmbαmm ™ said...

sangat comel :D , pernah mcm tu, kembang sekali :3 *sorry bahasa agak childish, haha

Miss Red Apple said...

rasa nak jer ketuk2 kepala dia pastu ckp :awak ler crush sy tu...

~MiZz Atie ZieYa~ said...

hehehe....nice entry...tul2....mmg penah alami...

Solehah Shamsuddin said...

adui wan,kami tak paham bahasa sarawak ni.nasih wan terangkan.hehe amboi wan senyum bkn men dy ye.hehe ha,apa lagi wan.cepatlah gtau orangnya.nk je kami2 semua tau :)

miz ruha said...

selamat pagi,wan,,,comey doodle tu,,

Wan_hazel said...

|shuhadaothman|TM


hahhaa..terimbau kembali lah nie..??aaha

Wan_hazel said...

SI bαmbαmm ™

ehhehe..tak pe..alahai sampai camtu sekali??EHhehe

Wan_hazel said...

Miss Red Apple

hahaha..kalau lah boleh kan..wwan pun nak cakap camtu tapi biar je..hahaha

Wan_hazel said...

~MiZz Atie ZieYa~

ahahhaa..semesti nya..ehehe

Wan_hazel said...

Solehah Shamsuddin

tak brani + tak bersedia..biar je dulu..hehehe..Wan pun tringin sgt nak bagitahu korang semua tapi belum masa nya..ehhee..

Wan_hazel said...

miz ruha

salam pagi jugak ruha..tengs..ehehhe

Saidatul_Qifayah said...

aie siapa ya wan..hehee

Sally Samsaiman said...

x nak ngaku la...hihihi...

good job bro ! :)

Wan_hazel said...

Saidatul_Qifayah

adalah..sik lh padah..ehehhe

Wan_hazel said...

Sally Samsaiman

ehehhe..tengs

chinta qiela said...

lawa lah (: sebiji macam fb timeline . hee ^^

Cik Rongoks said...

penah la kot. errr.. hahahha

Wan_hazel said...

chinta qiela


hehhe..tengs...

Iza Zaty said...

haha ..
spe lah tu. wakaka

rAIHan said...

pernah je...tak jawab langsung dia tnya..buat muka depan lappy..=.='

Wan_hazel said...

hehehe..ada lah...wat masa nie biarlah rahsia

Wan_hazel said...

rAIHan

ahaha..wan jawab taw..n wat kasi taw dia kenal budak tu..kenal rapat sgt2..entah lah di sedar ke tak..erm

zanairin said...

pernah je jadi.. :)

Wan_hazel said...

hehehe,,,mesti punya

miss Fyqa said...

mudah-mudahan si dia sedar ye :)

Pinky Aina said...

Doodle tembam cam kita
wee.perasan diri.*

dhia adawiyah said...

haha .. same lah kita ..

«-°[§nºw.ªngè£]°-» said...

ngahaha~ mesti kembang² jak rasa hoo? kekek~
i noe d feeling ! caiyok !

Aida Omar said...

pernah mengalaminya jugak ^^ cinta monyet masa tu.. hik3.

eh2 tetiba teringat muka awek comey dalam entry wan yg lepas tu.. ehem! ehem! :P

Wan_hazel said...

miss Fyqa

aamiin....hope so... :)

Wan_hazel said...

Pinky Aina

ahahhaa...tak pe tak pe..ehehehe

Wan_hazel said...

dhia adawiyah

yeh yeh..kita serupa

Wan_hazel said...

«-°[§nºw.ªngè£]°-»

makceh tak..usaha oo..ehehhe..

Wan_hazel said...

Aida Omar


waaaaaaaaa....eh eh...alamak..macm mana boleh tahu nie..waaaaaaaaa.... kalau tahu diam2 je taw...tu lah crush wan....ehehe...jgn bising2 taw..

Isabel Diaz said...

tedah nangga ktk eh. pdh lh trus trg ngan nya. arap2 ktk dpt jodoh bgs2.. mewk curi doodle ktk 2 3 igek tewk.. heheh