Wadah Madrasah Pengalaman: Template sempena Ramadhan... warna ape ye??


Monday, July 9, 2012

Template sempena Ramadhan... warna ape ye??

.



Assalamualaikum...

Dah habis ganti puasa tak??hehehe..Hope semua dah ganti..Ramadhan makin hampir..Tinggal 2 minggu lagi kan..Tak lama lagi puasa lah..Dan tak lama lagi semua tak sabar nak ke bazar kan kan.Wan lak kalau nak kata suka g bazar Ramadhan tu..Tak lah sangat jarang kot nak pergi..Pergi pun kalau ada yang ajak..Hehehe..

Semua kan tak sabar nak sambut Ramadhan..Wan memang nak sangat sambut Ramadhan nie..Ada sebab tertentu ..ehehe..hanya Wan dan ALLAH je yang tahu..Wan gembira sangat untuk Ramadhan kali nie..Harap kita sama sama dipanjangkan umur. Dan Wan harap apa yang Wan harapkan ALLAH makbulkan.. Dan Wan doakan semoga semua keluarga kita dirahmati didunia dan diakhirat..Amin


K lah korang berbalik pada tajuk utama kita..Template sempena Ramadhan..Blog Wan pun tak lupa jugak nak sambut Ramadhan..Wan ubah sebab Wan nak raikan Bulan Rahmat Ramadhan nie..Tapi nak cari warna yang sesuai tu agak mencabar sangat..Korang ada idea tak??



Blog Wan ramai warga warga ibu  , kakak kakak ,abang abang dan adik adik yang masuk..Crush Wan ada masuk tak??entahlah..ahahha.ahhaha.Sebab tu Wan perlu pilih warna yang sesuai,pernah suatu ketika dulu Wan guna warna yang agak terang dan menyebabkan seorang ibu nie tak leh nak baca blog Wan sebab silau..Jadi apa pendapat korang??


Untuk Template kali nie Wan akan ubah lebar keseluruhan template Wan..Wan akan besarkan lagi lebar untuk ruangan entri..Boleh lah lepas nie post gambar besar besar..ahhaha..lebar ruangan utama keseluruhan pun Wan ubah "main wrapper" tak lah besar sangat jumlah perubahan tu..secukup rasa je..Jadi wan akan kodingkan balik kod template Wan nie.



Selain dari cadangan warna tu..Korang ada idea lain tak untuk template Ramadhan kali nie untuk bahagian header template Wan tu?? Ke Wan perlu letak doodle crush Wan?hahhaa..ahaha..Ingat Puasa taw..tak boleh..simpan dalam hati je..ahahhahahahahhaa...*blushing ..ececece


jangan lupa jenguk nie taw...Untuk raya tahun nie pun boleh jugak..ehehe
BB




Papai


.






17 comments:

Cik Angah Humaira said...

warna hijau sedap mata memandang

Azza Afdzal said...

tak sabar sabar nak puasa...

Xiao Xandria said...

cantik template hijau ah sebab hijau itu wrna nabi muhamad SAW :)

Alynn Nyzaa said...

nak pink biru!! :D
header tu jgn letak gmbr crush wan...puasa2...hehe :P

Solehah Shamsuddin said...

amboi wan nk letak gambar crush ye.hehe xpyhla letak pic crush wan tu ye, puasa2.eheee template warna biru muda mcm yg wan gne skrg dh ok da.ok je combination ni.sy nk bg cadangan kt wan sal header tp xtau la ok ke x.cbe wan letak niat puasa dlm header wan tu.scara xlgsg, ble org msuk ke blog wan nt dyorg akn sntiasa igt niat puasa.maklumlah niat puasa ni mmg org ssh nk sdar sikit.nt scara xlgsg ble wan letak, dyorg sedar yg dyorg tu puasa.amacam, ok x?heheh..

keyboardkecik said...

lompat si katak lompat

Noor said...

emm..harap wan letak wrna post background warna sejuk cm header wan..suka sngt..bleh bca entri wan lama2.kalau warna flourescent,mata sy xtahan..

janah zai said...

wan, tema tahun nie pink..hehe.. pink comel kan wan..haha

Saidatul_Qifayah said...

Salam wan..kitak makey kaler hijo and letak lah gambar bulan kah..atau gambar masjid background belakangnya..:)..

pendapat kmk jak lah..heeheee..

Hana said...

warna hijau cantik.. tp jangan hijau terang.. Hijau yang lembut.. :D

ArifChangmin said...

warna hijau sbb hijau sinonim dgn islam

Yui Bieyna said...

Wan ! Kaler hijau muda ye.. Either ramadhan atau syawal sinonim sgt ngan kalerr hijau.. Eceh !! Kmek nntikn blog wan nnti tok.. :)

rAIHan said...

warna pape pon bole. sbb tetap akan jenguk sini. hehe.

miss Fyqa said...

Salam Wan.. tq sudi singgah blog picisan fyqa tu ye.


Fyqa takde idea nk bg kat wan. ikut kata hati wan je nk letak warna apa. Asal sejuk mata memandang. ewahh :D

Izzati Syazwani said...

Wan buat macam mana pun tetap nampak lawaa... :)
Baguss lah Wan nie.. Peace sikit ! ^_~v

Wan_hazel said...

semua

tengs all..ramai yg nak warna hijau..tengs taw...

wan reply semua katsatu komen nie k..Insya ALLAH cadangan korang wan akan gunakan..

Pinky Aina said...

Cantik nya header.
Nak. mukatakmalu.:)