Wadah Madrasah Pengalaman: Doodle Story : Kenak orang lain perasan Crush kamek sik?.


Friday, July 13, 2012

Doodle Story : Kenak orang lain perasan Crush kamek sik?.

.




Assalamualaikum..


Tiap hari Wan online..Dan tiap hari Wan akan bukak Blog dan mukabuku .. Walaupun kekadang tak tahu nak buat apa..Melayan soalan soalan dari blogger dan adik adik yang tanya bermacam macam ..Entah tiap hari je kan ada soalan..ahhaha..Wan pun layan je..Seronok sebab ada yang nak tanya da sekurang kurangnya Wan boleh jgak turunkan sedikit ilmu yang Wan ada , disamping membantu semua..


Beberapa hari nie asyik je dengan cerita Crush Wan yang tak tahu penghujung nya..Korang pun satu layan je Wan nie..hahaha..Harap korang terhicurlah dengan Doodle Story Wan nie..Jangan lak korang tension tension taw.Senyum je bila Wan update pasal Crush Wan taw..hahaha.. Selain Wan ada jgak kan di antar korang semua menghadapi benda yang sama..Boleh lah kita meluahkan perasaan sikit..santai santai sikit sambil layan perasaan sambil kita enjoy..ahhaha




Selalu nya orang akan lebih dulu dapat tahu siapa Crush kita daripada Crush kita sendiri tu..Erm..Crush kita tu pura pura tak tahu ke memang tak nak ambil tahu?? Garu kepala sikit.. Garu banyak banyak dan tarik rambut sikit...lepas tu jerit..arghhhhhhhhhhhh.....


Ada orang tahu lah sapa crush saya..Diam diam je k


Hahaha..kan kekadang rasa terkejut sangat sebab benda yang tak disangka sangka orang lain yang dapat tahu..#mode Besarkan mata sekejap..hahaha..


Perasaan cinta itu dimulai dari mata, 
sedangkan rasa suka dimulai dari telinga. 
Jadi jika kamu mahu berhenti menyukai seseorang, 
cukup dengan menutup telinga. 
Tapi apabila kamu Coba menutup matamu dari orang yang kamu cintai, 
cinta itu berubah menjadi titisan air mata dan terus tinggal dihatimu dalam jarak waktu yang cukup lama.


 Kenapa orang lain perasan.awak tak??Pilu betul rasa hari ni..


Argh...Ini lah realiti yang harus ditempuh.Orang kata kalau susah nak dapatkan sesuatu tu pasti kita akan sayang betul betul kat orang tu.dan susahlah kita nak lepaskan nya...erm..ye ke??ehehhe


K lah korang setakat nie je lah Doodle Story untuk kali nie..

Kalau sudi jemput ye jenguk perodua nie..LIKE sekali kalau boleh..Terima kasih





Papai


.




21 comments:

Xiao Xandria said...

Hehehe doddle story yang best cuma x paham bahasannya hahaha

Atirah ★ said...

Jiwangggggggggggg ;)

Aida Omar said...

rasanya kan crush wan tu pura2 tak tahu.. jangan putus asa ye wan.. org perempuan nie suka buat2 jual mahal :P

Nur Irdina said...

Sabar-II .

Wan_hazel said...

Xiao Xandria

hahaha..tengs bawah gambar tu ada translate

Wan_hazel said...

Atirah ★

ahahha

Wan_hazel said...

Aida Oma


hahaha..ye ke??semanagt nie..ehhehe..tengs taw

aisya said...

ne tauk nya eksen xtauk kali nak.. hehe.. kura2 dalam perauk bah kata org.. pura2 xtauk.. hehe

Wan_hazel said...

aisya

ahahha..mun kedak ya rinduk lah ati mek..ahaha

miss fluffy said...

ececece~ terus terang la kalau dia tak paham...*memandai je sy kan?heee;p

Crafty Nieya said...

hoho..milik siapakah crush itu..
lalalalalala~
sape sape ?saye aeyh?hahaha..
perasan sebentar bersama kit kat~ :)

Alynn Nyzaa said...

haa..kantoii...huhu~ alynn nk mntk tlg ckit bleh http://alynnnyzaa.blogspot.com/2012/07/klik-like-boleh.html

Wan_hazel said...

miss fluffy


nak sgt macma tu..nak terus terang..tp tak brani..ahaha..

Wan_hazel said...

Crafty Nieya

ahahha..ada yg tahu ..ada yg tak..ehehhe..rahsia gadis si lesung pipit..ehehe

Wan_hazel said...

ok..wan akan like..

rAIHan said...

betul2..selalu org lain akan perasan dulu. pelik kan..

Nizam Ijam said...

alamak.. susahnya nak paham..haha

Alynn Nyzaa said...

tq sbb like :D

✉ ¥ana Fauzi ✉ said...

Comel dodol laki tuu , :) HAHA..

Wan_hazel said...

yana


ahhaha..tengs

Fa'Eyza Sahmad said...

maybe crush ktk tauk... tp nya mungkin sik sure ktk bnr2 suka dgnnya.. crush ktk mgkin sik mk perasan kedirik kata org...

tp kdg2 sstgh pmpuan tok mmg x tauk ada org dlm diam minat dgnnya.. wlaupun ktk dh berik hint... then, cara terbaik ialah ktk confess terus perasaan ktk dgn nya supaya nya tauk & yakin yg ktk bnr2 suka dgn nya...