Wadah Madrasah Pengalaman: Doodle Story : Kamek stalk FB crush kamek...hehehe


Thursday, July 12, 2012

Doodle Story : Kamek stalk FB crush kamek...hehehe

.



Assalamualaikum...

Jumpa lagi kat entri.. Skang nie asyik cita pasal Crush je lah kan.. hahaha..Wan pun tak tahu kenapa , rasa seronok lak..Masa buat doodle nie tadiasyik silap je...Silpa tu lagi lah tak tahu kenapa...Ada yang benci Wan ke nie??   :( .. Janganlah benci Wan..wawawawa...


: Lama tak tegur awak .. apa khabar ?hehehe..hope sihatlah ooo. kirim salam kat awak!!!



Masa syok syok kita jadi stalker nie , kekadang ada benda yang kita tak suka tengok dan benci tengok..Betul tak??lebih lebih lagi kalau kita stalk profile crush kita..hahaha.. ada tak yang buat macam tu??aha..aha... tak baik tak baik .. hehehe..:).


Argh..Argh berani dia kacau..sapa lagi nie..

saat yang sama jugak..Rasa nak hempuk hempuk je orang yang kacau crush kita.Kalau sorang je tak pe..nie ramai lak..ahhaha.Padahal kita je yang perasan lebih..hahaha.. ( benci situasi nie ) ... tapi tapi..Syok jugak..ahahha..


Erm..Apa boleh buat..tengok je lah

Walau apapun...Kita kene ingat..Dia bukan milik kita..Dan bukan yang halal bagi kita..Jadi .. bagaimana?? Tepuk dada tanya selera.. Belajar dulu cukup cukup ilmu agama k..ahhaha.. Pesanan untuk diri sendiri jugak..ecece..ehehhe..Kalau jodoh tak kemana.. Cuma perasaan kita tu je yang susah nak dibendung .. Perasaan sayang dan cinta tu Allah yang berikan.. Dan bersyukurlah.. dan ingat setiap suruhan dan larangan nya k.. Itu penting..



K lah korang..Setakat tu je nak membebel hari nie.. Taip entri dalam keadaan marah..ahhaha..ye ke.. hahaha.


Papai.


eh eh..Korang minta tolong klik nie ye..ehehhe..Sampai habis loading taw.

http://wanhazel.says.com/recommendations/maxis-samsung-galaxy-s3



.



36 comments:

rAIHan said...

betul tuh wan..^^

Ety said...

hehehe. betul betul. boleh stalk dari jauh pun jadi lah. bukan nak stalk sgt pun sebenarnya, nak ambil tahu perkembangan je. hahahaha

psst : ambil tahu perkembangan tu kira bhasa sopan untuk stalk :D

SI bαmbαmm ™ said...

same goes here :D , mcm mane nak buad..? :'( tgk entry baru zaza

Xiao Xandria said...

Wah pandai buat story ye..
Wan pape pon kreatif
boleh buatkan saya doddle macam wan tuh
boleh x :D hehe

Xiao Xandria said...
This comment has been removed by the author.
Iza Zaty said...

aloo, sian nye :'(
sabar ye.. hehe. NICE STORY !!

Wan_hazel said...

rAIHan

tu lah kan..ehehe

Wan_hazel said...

Ety


ahahhaa...betul jugak tu kan..nak ambil tahu je..ehehhe..

Wan_hazel said...

SI bαmbαmm ™

ehehhe..tu lah..ok zaza

Wan_hazel said...

Xiao Xandria

tgk tuto wan taw..ade dah wan ajar.ehehhe..tengs

Wan_hazel said...

iza Zaty

tengs..ehehhe

Crafty Nieya said...

hahah..tawu tapee..
rase mcm nak nagis pun ade..
sedey sedey..tapeelaa..
ade jodoh,taa kemane..heheh
:)

Jane said...

situasi yg berlaku ngan kamek ptg marek huhu

Cik Rongoks said...

akhirnya baru faham.huhuhu

~MiZz Atie ZieYa~ said...

hehe..zieya slalu jg buat...hehe..mmg sedeyh

Masmira Masri said...

part yg dye dgn pasangan tuh yg plng benci kn

http://myaleo.blogspot.com/

Phat said...

kadang2 ada yg salah anggap jugak pasal ni kan

Wan_hazel said...

Crafty Nieya

ahahha..betul tu..ada jodoh tak kemana pun

Wan_hazel said...

Jane

ahahhaa...piluk sa ati ooo..tedah kedirik

Wan_hazel said...

Cik Rongoks

eehehhee...

Wan_hazel said...

~MiZz Atie ZieYa~

tu lah kan...wan dunno je lah..walau ati tsiksa

Wan_hazel said...

Masmira Masr


tu tak yah cakap lagi lah....hahaha

Wan_hazel said...

Phat

betul tu...

ayut said...

hahaha..mslh dh wan ni..siap salah eja bagai.rilek wan.ada jodoh tak ke man..tp bg2 la jgk hint tu.nnt tlpas plak..dah doa usaha kna ada jgk..ecehhh.ckup.ap pon..epy2 slalu ye wan! suke tgk doodle tgah mrah tu.tserlah kmarahan.haha :)

Wan_hazel said...

ayut

hehee..tengs..betul tu..kalau jodoh ada..tak kemana kan..kalau bukan jdoh dgn dia..mungkin dgn yg lain..sapa tahu..ehehe


Hint dah hbis idea dah nie..tak taw dah macma mana lagi..ehehe

Yus Artz said...

typo tu penting,,haha,,,,,:)

Saidatul_Qifayah said...

ohhh tedah...sian...sikpa....jodoh pertemuan, ajal maut , rezeki semuanya datang drpd Allah...kmk doa yang terbaik jak buat kitak k wan...:)

Aida Omar said...

haha.. ha wan stalk sape tu? ehem.. betul2.. stalk memang syok kadang2.. tapi bila terbaca benda2 yg tak sedap dibaca mula la mood jadi tak menentu.. :)

Wan_hazel said...

Yus Artz

ahaha..ta hbis2 dgn typo

Wan_hazel said...

Saidatul_Qifayah

makceh tak..mena ta ktk ya...redha jak oo mun sik pat ..hehehe

Wan_hazel said...

Aida Omar


aida sorg je tahu nie..ehehhe...malu lah malu lah..ehehhe

aisya said...

oh tedah.. sian nya lok.. hehe

Wan_hazel said...

hahaha...sia nak oo..tedah ngn mek tok..ahaha

Secrets of A Teenage Girl said...

hihihi... comel je story ni.. tak apa, kita tgk dr jauh.. insyaAllah, kalau ada jodoh x kemana ;)

Nurul Aini said...

Haha,marah tu :D

Fa'Eyza Sahmad said...

samalh..stalk profile crush adalah perkara wajib dipolah stiap kali mk bukak fb.. hehe.. tp yg x best nya.. mun kta terbaca bnda yg suruh kta sakit hati.. kdg2 cgek komen pun boleh polah kta moody sepanjang hari.. hehehe.. ;)