Wadah Madrasah Pengalaman: Doodle Story : "I wish I could Get Notification Saying, Your Crush Is Viewing Your Profile"


Saturday, July 14, 2012

Doodle Story : "I wish I could Get Notification Saying, Your Crush Is Viewing Your Profile"

.





Assalamualaikum...


Tengah buat apa tu??Wan tak sangka lak ada yang mengikuti perkembangan Doodle Story " my crush" nie..Hahaha..Ada jugak yang sudi kan..Padahal entri nie merepek je...Dalam merepek dan membebel yang amat panjang ini lah realiti .. Betul tak??..Erm, betul bagi Wan je lah..ahaha..Sebelum nie Wan dah ada beberapa part "my crush" dah macam episode lak.. hahaha..


-KAMEK SUKA KITAK -Part 1
-Kali tok harap kitak faham.Kamek suka Kitak -Part 2
-Bila Crush korang Like/komen status korang.  -Part 3
-Kamek stalk FB crush kamek...hehehe  -Part 4
-Kenak orang lain perasan Crush kamek sik?. -Part 5


Jujurnya.. Kekadang Wan akan senyum seorang bila baca balik dan baca komen dari korang semua..Benda nie bukan Wan sorang je yang alami..Ramai yang alami rupa nya..Kan kan.. Sambil kerut kerut dahi .. sambil gelak sorang sorang..


Ketika satu pintu kebahagiaan tertutup, pintu yang lain dibukakan. 
Tetapi acapkali kita terpaku terlalu lama pada pintu yang tertutup sehingga tidak melihat pintu lain yang dibukakan bagi kita.



"I wish I could Get Notification Saying, Your Crush Is Viewing Your Profile"

Kalau lah mukabuku boleh buat macam nie..Kan best..hahaha...


Percayalah...
ALLAH SWT tidak pernah memberikan yang tidak baik pada hamba-hamba-Nya.

Cuma pokoknya,
apakah kita mampu menerima keputusan Allah dalam keadaan terbaik,
yakni dalam keadaan redha pada-Nya?




K lah korang papai




.


.



25 comments:

Xiao Xandria said...

sweet lah wan :D
Sweet sangat2 hahaha !

✉ ¥ana Fauzi ✉ said...

Betul tu , kan best kalau ada crush tengok deff kita , hihi:)

Syafiq Ajis said...

Pasne Twitter plak wan !! haha.. www.manokelpase.com

muhammad afiq said...

hahaha memang selalu merepak ke?

Jane said...

mun kamek dpt notification camya nang senyum sepanjang hari kami...

Yui Bieyna said...

ye... hope ade... XD

Wan_hazel said...

ahahha..kan kan..best best...merepek merepek je..tu je lah yg wan reti..ahaha

Wan_hazel said...

Jane

bukan ktk ajak..mek alu erangan lah kejap..ahaha

Wan_hazel said...

Yui Bieyna

ehehehe..kan kan

Wan_hazel said...

tengs all..

SI bαmbαmm ™ said...

please jadi owner fb and wujudkan notify tu, haha :D *LOL

Wan_hazel said...

si bambamm

hahaha..kalau lah boleh wan jd owner fb..semua wan wat ..ahaha

Nurul Aini said...

Tak abes2 ngn crush Wan , haha :D

Nur Fadziatul Ain said...

saya salah sorang yang ikut perkembangan doodle story 'my crush' . doodle dia comel kut.

SasauMovie said...

waaaa ~

[ http://sasaumovie.blogspot.com/ ]

Cik Rongoks said...

nnt ika suruh mark buat. lalalala

Wan_hazel said...

Nurul Aini

ahhaha..kene buat jugak sampai dia faham..ahaha

Wan_hazel said...

Nur Fadziatul Ain

ahhaha..tengs taw...Hope semua nie nanti diakhiri dgn kputusan yg gembira..ehehe

Wan_hazel said...

Cik Rongoks

ika..nanti buat taw..ehehe

aisya said...

mun la ada kedak ya tek nang byk la notification crush ktk dpt, madah ktk view profile nya eh.. hehe..

Wan_hazel said...

hahaha..mena juak ya o..ejejee

ismi nurash said...

nice :)

Farra said...

wow,serawak ~ Kamek suka !! <3 hehe

c u m u h a m a said...

Assalamualaikum :)

Maaf mengganggu . Nak minta tolong sikit boleh ?

Minta tolong LIKE page n gambar nih . Kalo sudi share & promot skali la naa . Mohon kerjasama awak & rakan blogger sekalian. 1 LIKE mampu membuat ibu & anaknya tersenyum bahagia. Terima kasih ,Jasa anda amat dihargai :)

1. LIKE this page , https://www.facebook.com/Mumnbabycom


2. LIKE this photo , https://www.facebook.com/photo.php?fbid=344849685583802&set=a.332350763500361.70545.111646315570808&type=1&theater&notif_t=photo_comment_tagged


TARIKH TUTUP : 31 JULAI 2012

Nieysa Syahirah :) said...

"I wish I could Get Notification Saying, Your Crush Is Viewing Your Profile"

SO ACCURATE. TT^TT