Wadah Madrasah Pengalaman: Sambut Ramadhan dengan Template sempena Ramadhan.Dah tukar dah..


Wednesday, July 11, 2012

Sambut Ramadhan dengan Template sempena Ramadhan.Dah tukar dah..

.


Assalamualaikum...


 Puasa pun belum lagi ..Iklan raya kat TV pun dah berlambak..hahaha..Jadi kali nie..Wan pasang dah Template Ramadhan Wan..Hope Template kali nie ok .. Semua nie cadangan dari korang gak ditambah dengan sedikit idea dari Wan..Ada yang Wan kekalkan dan ada yang Wan ubah...

Bahagian Header Wan cuba menarik minat korang semua baca atau terbaca .. " Subhanallah walhamdulillah wal'aa ilaha illallah wallahu akbar " .. Bulan Puasa nanti kalau korang baca atau terbaca nie Sekurang kurang nya Wan boleh mengajak korang mencari sedikit Pahala .. Insya ALLAH..Jadi kerap keraplah ke blog Wan..ehehhe.. 



Warna Hijau nie adalah Warna kegemaran Rasul malah hijau boleh beri ketenangan..Harap tak de yang silau lah kali nie..ruangan entri Wan tukar ke warna Template Wan yang sebelum nie..Ingat lagi??Tutemplate yang kat atas tu..Tu lah..hehehe..

Selain tu, Wan besarkan lagi ruangan template Wan nie..Perasan tak??kalau tak perasan tak pe..Anguk je kepala tu..Wan besarkan ruangan template nie sebab nak upload gambar yang besar sikit..baru puas tengok..Nanti puasa nanti leh lah upload gambar makanan besar besar..hahaha..Jahat tak jahat??ehehhe..


Kalau korang perasan..Wan ada selitkan Gambar nie kat header Wan..Tapi dalam keadaan kecil je..hehee..Tak pe..Gambar nie tak batalkan puasa korang nanti.Doodle je pun..ehehe.yang penting gambar nie buatkan Wan rindu dan ingat akan ALLAH .. Sebab , setiap kali rindu Wan akan ingat ALLAH..Romantik kan ALLAH beri kita perasaan rindu.. Alhamdullillah.. 


K lah korang...Setakat nie je lah untuk entri kali nie..Minggu depan Wan dah mula kuliah sepenuhnya.. Dan Insya ALLAH kita bertemu Ramadhan untuk kali nie..Amin..


klik satu ye untuk Wan..Terima kasih sangat sangat



Papai

.




26 comments:

Hana said...

cantik template baru abg Wan :D Hana suka !

keri ikhwan said...

semangat ramadhan ni. bagus2

Xiao Xandria said...

wan buatkan cantik sangat2 wan buat ...

Xiao Xandria said...
This comment has been removed by the author.
Afifah Hayati said...

comel la template sekarang ni . sejuk mata memandang . dapat jugak pahala bila terbaca perkataan Subhanallah walhamdulillah wal'aa ilaha illallah wallahu akbar <3

Master Zuheir said...

lawa n cute der.hehe
selamat menyambut bulan ramadhan :)

Cik Fie said...

terbaik !! :D

lieya syaira said...

nice template. semangat tul wan nak sambut ramadhan ye. =)

miss Fyqa said...

cute. semangat betul ni nak sambut ramadhan :)

miz ruha said...

perasan2,, template da besar..
waa,,, silau2 *gurau je* ;)
cantik n nice..:D

Iza Zaty said...

fuhyo ! cantek gila template yg ni :) SUKA-SUKA ><

Wan_hazel said...

tengs all..terima kasih semua..wan reply semua skali kat satu komen nie ye...

peace

shida'R said...

wann..disebabkan ade biru kite geng wan heheee ^_^ eh wann raya tahun ni tema yellow ka?? ekekke...tau dahhhh :p

Wan_hazel said...

hehehe..a ah shida..tema kuning..ehehhe...baju raya doodle dulu pakai..ehhehe

rAIHan said...

cantik warna..^^

ayut said...

ayut suke ijau tu!sbb ayut mmg suke ijau.hihihi.comel je :) perasaan rindu itu mmg indah.. :)

Anis Nisa (SH) said...

wahh..cantik la wan..

«-°[§nºw.ªngè£]°-» said...

e'eh pkai songkok + bju melayu ♥ haa~ tomey²

Cik Angah Humaira said...

subhanallah :)

Aida Omar said...

yang penting ada hijau.. i like. hehe.. warna kesukaan nabi juga. :) eh2 doodle bawah sekali tu.. ehem! :P

Malyhah Eyna said...

cantik :D

Fatihah said...

sangat cantik.

Hafizzi Aziz said...

jeles nie. huk huk huk.

merahitujambu said...

cantiknyaaa.

azie namico said...

cantik...nak satu ?

Cik Rongoks said...

kecomelan terserlah di situ.hikhik