Wadah Madrasah Pengalaman: Tukar Template Blog dah..


Tuesday, August 21, 2012

Tukar Template Blog dah..

.



Assalamualaikum....

Raya pun dah , Skang dah tiba masa Wan tukar Template..Template kali nie Wan kekalkan warna template Wan yang lepas..Cuma template kali nie Wan selitkan sikit Unsur Ke ISLAM an dalam header Blog Wan..Insya ALLAH mungkin akan ada rakan rakan blogger yang lain akan ikut semoga menjadi ikutan disamping kita sama sama beringat.. "Im Proud to be Muslim" dan Wan letak surah Al Baqarah sebagai peringatan  kita..Semoga kita bermuhasabah diri..


Dan semoga selepas nie lebih banyak pengajaran yang Wan mampu sebarkan dalam setiap entri Wan dari entri yang selalu merepek kosong.. Sambil kita bersantai dalam setiap entri Wan , Wan akan cuba selitkan setiap pengajaran dan ilmu yang mungkin boleh jadi penyuluh kehidupan kalian..Insya ALLAH.. Dah tiba masa nya kita berfikir lebih matang.. Seperti entri sebelum sebelum nie..Setiap kata ada ilmu dan pengajaran..harap korang boleh terima penulisan Wan.. Boleh lah kan..kan kan..ehhehe..


Kita saling mengingati k.. Ada masa kita main ada masa kita beribadah.. Islam itu mudah . Islam itu indah..

Wan akan kekalkan cara penulisan Wan jangan risau..ahahha..Kita enhoy sambil beramal ye..

Hope korang suka template Wan nie..Terima kasih



Papai



.





19 comments:

Syarafi[skyforce331] said...

wah hebat!!!, menarik!!, semoga wan diberkati :3 selamat hari raya :3

Nur Irdina said...

Header unik , template p0nn cntik . | I Like ! | ha ha

miz ruha said...

cantik!!
suka3...
terbaik la,wan..=)

Ah Long said...

lawaaa la wan :D

Master Zuheir Mafarz said...

Menjadi lebih baik.insyallah
amin

Syaza Nazurah said...

Kreatif ! Suke. Hehe :)

nauzar said...

Best!

cincin permata said...

cantik lahh . wan guna template apa ?

Wan_hazel said...

wan guna minima template

Beiby Yatie said...

tukar mcm mn pun tetap cantik and kreatif .. smart!!

selamat hari raya :)

Cik Fie said...

wah..cantiknya template ! kalau la abg wan hazel buat segmen edit blog , confirm saya join.. :)

Izza Sakura said...

cantik la,,kreatif wan nie

--ZouL-- said...

Hehe...nice header bro

Wan Namikaze said...

Ayt2 dlm blog Wan tlh mngungkit nostalgia lme....brbunga2 ayt...Wan adlh bkl sasterawan ngr...However your template is elegant and nice...I like it!

Wan Namikaze said...

Selamat Hari Raya Wan...Sorry lmbt wish...hehe

nuyui a.k.a miss YUI said...

apa pon yg wan tukar, semuanya comel..hihi.

[ Yuyu Atiqa ] said...

suka template wan !!!! :D

Sabrina said...

Wahhh...menakjubkn blog abg wan.. serius jelous.. anyway sye dah follow abg wan,follow la blik kalau sudi :D hehe

Sally Yatiey said...

Makin kacak blog ktk. :D Suka nga doodle kat header ^^