Wadah Madrasah Pengalaman: Berhenti tanpa nota...


Friday, May 28, 2010

Berhenti tanpa nota...





Salam korang.






Parasan tak korang, ari nie Wan on9 jam 9 lebih, blogwalking kat blog korang dengan hati yang gembira. Lalalalala..


ular lidi asyik ketawa,
melihat kambing membasuh kaki,
sapa kata Wan Hazel tak lapa,
sila jemput makan kenduri,


Huhuhu. Mesti korang fikir Wan cuti, Wan tak cuti lah. Wan berhenti. Tak tahan keje. Bukan Wan tak tahan ape. Law korang kat tempat Wan,mesti korang tak tahan. Bayangkan,tempat keje Wan dua orang je S.A termasuk Wan. Lepas tu keje susun barang,yep tu memang keje Wan,tapi Wan diarah keje timbang ayam,sayur. Hmm.. Better Wan keje wat umah. Malam ade cuti. Tak yah keje sampai malam..


And skang, dengan bangganya Wan umunkan Wan dah brenti keje.. Yey yey. Cukuplah pengalaman keje kat supermarket tiga hari. Gaji tak dapat pun tak pe. Tak kisah.


Pas nie better Wan ambil kontrak wayering.Huhuhu


Or better Wan kuar umah g snap Photo..PHOTOGRAPHY my life..hehehe..




papai






.



4 comments:

kal jis (im not carl zeiss) said...

Brenti kerja? aihh... sminggu bok nya wan.. 3 ari sik cukup hehehe... niway, slmt mendapat kerja baru :)

Wan_hazel said...

tengs bang onggon..hehehe..xtahan keja sia eh

ShazlinaSaad said...

snap pic bole ilang tensyen kan.hee~

Wan_hazel said...

ShazlinaSaad

betul tu..bleh tengok kekuasan Allah gak,,