Wadah Madrasah Pengalaman: watermark untuk kak Nanie


Monday, May 24, 2010

watermark untuk kak Nanie








kali nie plak untuk kak Nanie.
warna warni kehidupan

Kak Nanie




Nanie copyright



ok tak??




klik lip lap lip lap untuk ambil copyright k

Kak Nanie Copyright







.



6 comments:

nurul harnani said...

camne nk copy.. xpaham..hhe

sis ade tgk kat yasha blog, sgt creative la..cntek sgt..

papepun, tq so much ya..

Wan_hazel said...

kak nanie ke link yang wan kasi tu..lepas tu klik kanan kat watermark..and then save as..tu je..

nurul harnani said...

oohh.. ok.. ok.. ermm jadi sis nk tanye fungsi watermark nie ape eh? hehe

Wan_hazel said...

ok..kak nanie..fungsinye untuk letak kat photo kita..n jadinye..photo law org ambek pun photo tu tetap ade name or copyright kite..so org tak berptutan tak leh ambek sebrang n nak pamerkan sebrang setiap hasil photo kite,,tu je

nurulharnani said...

klu ade watermark tu, means, kt kena paste sume gmbr kt dgn watermark itu, ataupun automatic pic yg kt upload dlm blog tu ade water mark.. maaf xpaham la.. sis nanie-


http://nurulharnanikasmari.blogspot.com/

Wan_hazel said...

sis...kte kene edit sendiri watermark tu..tengok tutorial kat entri wan tu k...yang gune photoscape tu..