Wadah Madrasah Pengalaman: anda PHOTOGENIC ?? mari join contest ni ..


Saturday, May 29, 2010

anda PHOTOGENIC ?? mari join contest ni ..




Ok...ari nie wan join contest dari IZYAN IZZATY


klik lip lap lip lap tu law nak join k..klik banner bawah nie pun ok...


photo contest



ok...syarat syarat plak..



1.terbuka kepada semua peringkat umur.

2.gmabar anda seorang ! kalo ade org laen,saye REJECT, :p muahahaha !!

3.gambar anda mestilar sePHOTOGENIC yg mugkin,nampakkn 'umph~'nya .. hee :p , xkesah ber"edit ke tidak" yg penting 'umph~'nya saye nak tgk !! hihi :P
4.hanya sekeping gmabar sahaja d benarkn ok ?? kalo pakwe nak join,tunggu next contest yeah .. :)
5.mestilah menjadi follower YEYEN aka IZYAN IZZATY
6.sediakn entry khas untuk contest ni dan tag minimum 3org . [org2 yg d tag mesti tau ok ?? kalo x , saye SAMAN ! haha :P]
7.letakkan BANNER CONTEST yg ada d sidebar saya d BLOG anda ok ?? :)
8.tarikh tutp contest ini ialah 30 JUNE 2010 , bile dah tamat contest,saye akn announce kn ape hadiahnyer..jengjengjeng~!! mari akak abg adik ibu bapa join contest saye !! :) hadiahnyer mmg best,kalo saye anjurkn mmg best .. hihihi :p






---------------------------(100% copy dari blog Izyan Izzaty)





Photo yang wan pertaruhkan plak..









Photo nie dah lame dah..Wan edit skit..gune Adobe and Photoscape.. Photo nie Wan snap kat depan umah Wan time nie Wan and familly tengah berkebun..huhuuh..tu ah penat skit..hehehe. Mase nie Wan asih tingkatan 6..so soya lah..ahhaha,


nak kene tags blogger len plak..

1.fiezah91
2.sofee
3.cik aidacomei





ok tamat




.



10 comments:

NuR 'aQiLaH said...

wiwitt

mr fotogenik minat elo kitty ke

hekhek~

Wan_hazel said...

NuR 'aQiLaH


huhuhu..wiwit..minat ello kitty je..huhuhu

Fairuz Fazilah said...

xtaulah wan cara nak letak banner tuh. hehe,

Fairuz Fazilah said...

xtaulah wan cara letak banner tuh. hehe.

Wan_hazel said...

banner yang mane fafa??

Fairuz Fazilah said...

banner contest la. klu just copy banner tu j xpe kn??

Wan_hazel said...

fafa

fafa copy n link kan ke blog penganjur..taw tak care link kan tu..fafa klik kat photo mase taip entri tu.. lepas tu klik yg ade cam rantai kat atas box entri tu k..

Fairuz Fazilah said...

wan,,huhu. xpaham. xpela..law xlink kn pon xpe kn? fa tgk ade j org yg xlink kn?

Izzlin said...

to fafa: add gadget, amik add picture... nnt kua pop up kan... upload gamba contest tu and bhgian URL tu letak blog penganjur punye URL

to wan: cantek gamba u... good luck :)

fyna said...

wuuuuuuuuuu ade hello kity lah! igt gurl punye blog..hehe sweet..neway gud luck