Wadah Madrasah Pengalaman: Wanita dan lelaki Suami atau isteri.


Friday, May 28, 2010

Wanita dan lelaki Suami atau isteri.






Wanita dan lelaki
Suami atau isteri.


Salam korang.




carian google




Topik Wan kali nie hangat skit. Wan tak de niat nak perkecilkan sesape k. Just nak berkongsi ape yang Wan perhatikan kat supermarket time Wan keje aritu.


Korang rase kan, antara suami dan isteri yang mane akan wat keputusan,maksud Wan yang mane lebih hebat dalam membuat keputusan.


Wan dapat taw lah, wanita lebih berkuasa. Contohnye, law suami nak beli mee kari,mesti suami akan isteri, "yang,beli mee kari,nak tak?". Isteri plak akan jawab "tak,ambek mee sedap je." suami "ok". Law isteri plak,beli je pape tak perlu tanye suami. Nape erk? Isteri lebih pandai beli barang kot. Suami?hmm...


Betol ke fakta Wan nie?huhuhu. Tiada kesasihan dalam entri nie k. Wan wat fakta sendiri.huhuhu.






Orang kate,suami ketua rumah tangga, tapi isteri plak ketua or king beli belah. Huhuhu.



Papai.







.



3 comments:

reen_sofee said...

heheh
sebab pompuan tuh queen control kot!
ngeh ngeh

. n e y s h a k . said...

hahaha !
xsume kot pmpuan cmtu..
ummi neyshak list dlu brg
pape kalo na bli..
then ayah neyshak check list 2..
kalo de yg xperlu ayah
neyshak kasi potong..
:)

Wan_hazel said...

hehhee...