Wadah Madrasah Pengalaman: Ramadhan Kelima ku


Friday, August 5, 2011

Ramadhan Kelima ku

.

Salam Korang...

Lambat lak Wan update hari nie..Aiyo...Hari nie dah beli semua dah barang untuk projek relay..So skang sibuk nak fikir litar dia lak..Dah wat petang tadi ..Cuma tak berfungsi sangat la..So kira nak sambung esok lah..hehehe..Design template orang pun banyak yang ditangguh..Sibuk sesangat bulan Ramadhan nie..Dan Syukur sebab bulan Ramadhan ni mendekatkan Wan kepada Allah..Sentiasa ingat ibadah yang perlu dilaksanakan..Sebelum nie bertapa Wan inginkan kesenangan dunia sehingga kehidupan penuh dengan Khilaf..Ya Allah semoga Kau berikan Hidayah dalam kehidupanku..Amin...


Kalau korang nak doodle kat atas tu..Korang ambek je lah k..Tu je yang Wan dapat sedekah kan Di bulan Ramadhan nie..Wan halalkan..Kalau Wan suh ambek tu..Ambek je k..Kalau yang Wan tak suh ambek tu..makna nya tak leh ambek..Dan kebelakangan nie banyak lak Blogger blogger yang baru baru wat kan Wan terasa hati...Biarlah Wan pendam je..G pun tak baik nak panjangkan cerita..Wan pun dah kasi taw Blogger tu..Sejujurnya Wan memang tak suka bila Blogger tu tiru mantak mantak design yang sama macam Wan..Yang nie baru lah dikatakan COPYCATS...


K lah korang..

Tu je yang Wan nak share hari nie..Kalau ade yang tertanya tanya siapa Blogger tu..Wan akan jawab nanti korang jumpalah apa yang sama tu.



Papai.


.



46 comments:

miss hikari said...

alamak..cm trse..heee..ade mnx kt wan shoutbox ;p

Memey Baharom said...

BUSYYY NYEEE BULAN RAMADHAN NIE YEEE. EHHEHE

Panggil aku Han said...

Moga dipermudah kan segala2 nya ye wan :)

Fee Hafeezah ketuk keyboard said...

wah! comelnya doodle..

Eh, bermaafan lah di bulan mulia nih :D

♥.::cintabunga™blogspot::.♥ said...

exchange banner mehh, pape rojer k ;)

Wansteddy Tales said...

Adatlah Wan... sesetengah pihak xdapat bezakan nak jadikan idola mreka sebagai sumber inspirasi atau sumber plagiat. Sbb tu bila dorg dapat ditrace copycat idea & konsep kita, cepat2 back up diri yg bukan2. Meroyan tuduh org tu tuduh orang ni. Salah sendiri tak mungkin nak mengaku. Ego. Akak dah pernah merasa apa yg wan alami ni. Cekalkan semangat. Peminat setia wan tahu nak menilai mana yang jujur dan hipokrit. mana yg betul dan salah. Hanya jauhari mengenal manikam ;)

super d0uble F :) said...

nak jugak d0ddle yg c0mel tuh.mmg buat k0leksi wan punye d0ddle nih.sgt kiut !

thanx ;)

Cahaya said...

Cyan bg wan..xpa, bulan posa tok bykkan bersabar jak =)

norazwa said...

chumelnyer........nk ley x...azwa nk tmbh kaki kt bwah tur.......ngeeeeeeeeeee

norazwa said...

wan!!syer ambik ehh..tpi syer nk tbmhkn kaki dier..

Aerol Hafiezi said...

siapa wan siapa? :D .. ..bgtau bgtau..hehe kalau nk private jgn bgy tau kt sini.. .kt shoutbox aerol jeww..atau man2 lr...interest nih~

::cikjuju::◕‿◕ said...

ehe...sgt comel!!!!love it!!^^,

dewqra chacqk said...

cantik lha doodle yang abg wan buad . pkai photoshop ea. nak cuba la ^^

Ummi said...

salam..
bagus la tu wan...fokus dgn ibadat :)
btw, comel gila doodle tu...pandainya buat shawl :D

Wan_hazel said...

miss hikari

bukan miss lah..ehehhe..jgn terasa taw

Wan_hazel said...

Memey Baharom

ahhaha..a ah bz sgt bulan ramadhan nie..ehhehe

Wan_hazel said...

Panggil aku Han

tengs Han...Han jugak

Wan_hazel said...

Fee Hafeezah ketuk keyboard

a ah betul tu..bmaafan je lah kan...tengs..doodle biasa2 je tu

Wan_hazel said...

♥.::cintabunga™blogspot::.♥

wan tak exchange banner taw..sorie

Wan_hazel said...

Wansteddy Tales

terima kasih kak..tu lah kan..Wan pun macam dah tawar hati dah ...p biarlah mungkin idea dia susah nak kluar..so guna design Wan je...Marah memang lah mara kan,,tp nak wat camne..kalau ditegur nanti lain pulak org anggap dgn kita nie

Wan_hazel said...

super d0uble F :)

hehehe...boleh je kalau nak wat koleksi..tengs taw..doodle wan biasa je kan...nanti law dah penuh koleksi tu leh la wat satu buku..ahahha

Wan_hazel said...

Cahaya

ahhaha..makceh tak...hehehe..

Wan_hazel said...

norazwa

hehehe..ok..boleh je..

Wan_hazel said...

Aerol Hafiezi

hahaha..biarlah bro..wan wat dunno je..g pun da tegur gurau2..ehehhe..hope dia paham lah

Wan_hazel said...

::cikjuju::◕‿◕

tengs taw..biasa2 je tu

Wan_hazel said...

dewqra chacqk

a ah pakai adbe photoshop...leh je try..

Wan_hazel said...

Ummi


tengs...heehe...wan try2 je wat shawl tu..ade iras2 shawl jadi lah..eheheh

cik wanie Lovela (CWL) said...

singgah blog retis nie

Wansteddy Tales said...

Ada masanya kita harus tegakkan hak kita. Tapi kalau kita dapat bersabar dan beralah, itu lebih manis. Sebab ganjaran dari Tuhan tu yang kita bakal perolehi. Akk pernah tgk sikap designer yg xboleh tgk hak cipta dorg disalahguna. Spontan ambil tindakan drastik marah2, maki2 n nk saman2 tak tentu hala. Sebenarnya selagi kita boleh kawal situasi, benda ni xkan jadi besar. Utk 1st start cubalah bagi hint2 dari blog kita sendiri. Kalau masih berterusan, buat teguran pada copycatter tu. Kalau xjalan juga, amaran sinis. Lazimnya org kalau dah kena tegur, pandai pk dah. Jenis2 ego bodoh je yg xkan mengaku salah silap dorg dan hentam kita balik. Harap2 copycatter Wan tu tidaklah bersikap macam tu. Sabar ya Wan

EzyFibre said...

ehh ehh... trase la pulak... kalau blogger tu saya, mintak maaf lah ye.. tak bermaksud pun.. BTW, cantek la doodle yag wan buat*jelous.. dah cuba buat tengok tutorial wan, tapi saya still lagi tak boleh buat.. rase macam nk give up jah.. )=

Wan_hazel said...

cik wanie Lovela (CWL)

hehehe...sape retis nie??aiyo

Wan_hazel said...

Wansteddy Tales


tengs kak...nasihat yg bermakna sgt bagi wan..tengs jugak sebab sentiasa sokong wan...

Wan_hazel said...

EzyFibre


eh bukan lah..ehehhe..dont wowi..bukan,..jgn terasa k..nak mendoodle nie senang je..perlukan kesabaran dan sikap ingin mencuba tu

cayang GIRANG muahx muahx said...

girang tag wan tok join ni => http://doodleliciouss.blogspot.com/2011/08/mahu-dudel-free.html

Wan_hazel said...

ok girang...

Adibah said...

Salam..
Firstly, nk ckp dkt abg wan.Biasa r tu. Manusia nih terlampau sibuk dgn duniawi smpai terlupa utk bekaln ukhrawi. (sehh, bgi tazkirah skit jep)..x apa2 kn??
Yg kedua.. klau sya ada mcm copycats yg abg wan ckp tu mntk maaf..Ho3
Yg terakhir, tersngt2 lh comell doddle tu. tgn abg wan..tgn dunia seni..ho3 Sya mntk izin nk ambik..bole kn?? :)

SALAM RAMADHAN :)

Wan_hazel said...

Adibah

ehehhe...bukan adibah lah copycats tu...dont wowie...tengs taw...dan salam ramadhan gak..


hehehe..ye ke tgn Wan nie tgn seni..terima kasih lagi..ambek je doodle nie boleh je

seeha said...

wan,siha amek doodle ni taw...hehe..comel la..

DaYiNi said...

uuuu .. tumpang lalu .. sape coycats tuu aeh ?? cam kitee je .. header saye kann ade doodle abg wan .. HAHA .. touchingg nii .. hurmm .. sorry kalau copycat tuu Dini yee .. ampunnn bangett ! HAHA :D

Wan_hazel said...

seeha


boleh je siha..ambek je k

Wan_hazel said...

DaYiNi

hahaha...bukan dini lah...bukan dini lah yg copycats tu..ehehhe...peace

Seha Hisham said...

seha pinjam ye. kita belum belajar buat lg. thanks wan hazel :)

Wan_hazel said...

hehehe..sama2...boleh je..ambek lah

Yann Mazian said...

wan...kmk mintak doodle ya... hehehehe.. bleh nak? makseh wann... hihi... :D

Wan_hazel said...

ok yann...leh jak...ambik k..ehhe

NieSaa AtieSya said...

As-salam....Wan,doodle nie comel la... NieSaa ambik, ya...thanks
eh, salam perkenalan.....(^-^)