Wadah Madrasah Pengalaman: Apa beza Join This Site and jadi Follower/Follow


Thursday, July 22, 2010

Apa beza Join This Site and jadi Follower/Follow

.



Salam korang





Hari nie Wan nak kongsi kat korang apa beza Join This Site and jadi Follower Wan.


Yep memang banyak member kasi taw Wan.."Im follow you"....tapi hakikatnya yang cakap camtu banyak klik kat Join This Site..yang tu maksudnya bukan Follow Wan and law korang klik tu pun korang tak dapat feeds dari entri terbaru Wan...Bukan nak kata korang tipu or bukan nak suh korang Follow Wan..Tapi just nak kongsi je.




Yang nie baru betul betul follow..hehehe...Sesape yang add Wan melalui dashboard dia orang,,korang kat Follower tu lah.hehehe..


Camne nak ADD Wan.??.mesti korang tertanya tanya kan..Facebook ke nak add add nie.hehehe..senang je..korang copy link Wan kat URL tu..korang klik ADD kat dashboard korang yang kat bawah, contoh gambar diatas lepas tu, korang paste kat pop up box yang kua tu nanti..tu je.hehehe




Tu je..heheh

Law Join This site tambah bilangan ngan Follower

603 + 772 = 1375...hehehe






papai.



.



22 comments:

Nur Hayaty said...

awat tak btau awal2...tak ada butang follow kat blog wan...ok2..tak pe..da follow wan secara telus.,hahaha..=P...da add da pun...

Wan_hazel said...

hehhehe..tengs sis....wat tak de button follow tulah..

AngahSayang2314 said...

wan angah datang bertandang hehehe singgah sini & follow

Nur Hayaty said...

tula pasal kan..patut la tak tau apa update terbaru wan..huhu..maafkanlah diriku ini..eceh..hehe =]

Saya Adalah 'Cik Putput' said...

hahahaha..pacik wan..nnt put suh all froggies polow plak..
nnt bukan setakat 1375 je..5juta pon boley capai..bluek!

p/s: put dah lama polow dua2.. :)

Wan_hazel said...

AngahSayang2314

tengs...peace

Wan_hazel said...

Nur Hayaty

diimu ku maafkan..eceh..ahhaha

Wan_hazel said...

Saya Adalah 'Cik Putput'

tengs put..hahhaha...nanti suh froggies follo k..hehehe

tia said...

oke. paham tp still blurr,
tp tia slalu follow mmg add kt dashboard ;)
dats the only n one way i know,
huhu!

Wan_hazel said...

tia

law camtu kire bleh dapt feeds dari org lah tu..hehehhe

Umie Nadhirah said...

HAHA..
Kamek lah salah seorang ya...^_^

Wan_hazel said...

umie

yalah ktk..hehehhe

Khairul Azmi said...

jom tukar2 banner..dah ambik kamu punya...

Wan_hazel said...

bro..tak de banner lah bro..sowie...tu bukan banner ..hehehe..cowie

KiKo Berdendang said...

Pun sudah joint juga...hehe

Wan_hazel said...

kiko


tengs...

Ilaaaa ♥ said...

ouhh ,baruu lahh kitaa tahuu :D

Wan_hazel said...

hehehe...ok..peace

miss iema selamat said...

wan..kenapa "conteng2 kat sini" saya x spt nak buka??

Wan_hazel said...

bleh tu..kene tuggu dulu..bru bleh ...

- iam.biya - said...

dah follow jugak.. baru faham apa 2 benda tu..kih3..tengs 4 da imformation k..hehehe

Wan_hazel said...

biya

ok tengs...hehehe