Wadah Madrasah Pengalaman: Watermak untuk Kak Norli (nak tempah kek jom)


Friday, July 23, 2010

Watermak untuk Kak Norli (nak tempah kek jom)

.










watermark kak norli


Salam korang

K
ali nie Wan wat Watermark untuk Kak Norli..Wan pun tak taw camne Kak Norli taw wan pandai wat watermark nie.huhuhuuhu.


Kak Norli hope berpuas hati..


Law berpuas hati Kak Norli klik lip lap lip lap k..WaterMark
Tengok watermark tu klik kat watermark klik kanan and save k


Law Kak Norli tak taw nak guna Watermark..klik nie tutorial nak letak watermark




Sedikit Review Blog Kak Norli


Klik gambar untuk ke page beliau


KIRANYA Berminat Untuk Menempah sila Contact Kak Norli....

Email : Razaknorli@hotmail.com

Ym : Kak Norli

Call akak atau SMS di No H/p : 013-4593352


@ tinggalkan pesanan anda di Sekapur sireh or Chat conner.... Setiap kek yg d pesan hendaklah membuat pembayaran sebanyak 50% dari jumlah harga kek ke account:-
May Bank Noor Zaleha Jaafar . A/C No :- 157091277346 Setelah pembayaran d buat..sila sms kak Norli utk pemberitahuan. Terima Kasih...


NorliLovesCake:-

Sedia menerima tempahan untuk majlis perkawinan, pertunangan, Harijadi & sebagainya.

Product:- Cupcakes, Kek, Muffin, Lapis Sarawak, Roll Sarawak & dll.Di jamin sedap, bersih & yang paling penting Halal.






Law nak tempah tu..Tempahlah kat sini..Raya kan tak lama lagi..hehehe..





.




17 comments:

RedBoy said...

owh..wan..red nk juga watermark..boleh x? huhu

Wan_hazel said...

red nak yg camne???huhuhu

RedBoy said...

ikut kreativiti wan n yg bersesuaian dgn tema blog red..

Wan_hazel said...

owh ok..nak yg gempaklah kan..hehehhe..

RedBoy said...

ye...

RedBoy said...

tapi kan wan, watermark tu letak nama redboy blogger tau..

kakngah said...

untungnya k.norli dpt WM
bila kakngah nak dpt pulak nih!
hihihi!!!

Wan_hazel said...

redboy

ok ok..hehhee

Wan_hazel said...

kak ngah nak gak...nak yg camne??/

:.Noor Zaleha Jaafar.: said...

Salam....hu..hu..jgn jelous ya..Wan buat watermark cntik buat kak norli..Kak Norli terharu sgt..Apa2 pun tq..ya Wan.Wan mai amik cheese kek d umah akak kt Penang ni..or kuih apa yg sesuai utk pos??? cepat bagi tau kak norli..

pu3mas89 said...

eee jeles ehh.. mok juak !!!!!!!

Wan_hazel said...

kak noor

wan duk kat sarawak camne nak g penang..hehehe...nanti lah kak pos ye.hehehe

Wan_hazel said...

pu3mas89

ktk mok wak ka???

pu3mas89 said...

auk.. ktk polah k kmk ahh.. blh ??

Wan_hazel said...

ok lak mek polah k...tggu..mok yg camnie??

pu3mas89 said...

kmk xkesah macam ne pun.. janji sesuai dengan kmk pun perwatakan k.. mun mek mok kale hitam merah putih blh x????

Wan_hazel said...

ok2..lak mek polah pasya ktk tgk k..hehehhe