Wadah Madrasah Pengalaman: Contest Aku & Ray Bon !!!


Wednesday, July 21, 2010

Contest Aku & Ray Bon !!!

.






Klik banner untuk terus ke blog penganjur





-------------------------------------

Syarat2 contest :

1) Mestilah warganegara Malaysia sahaja tanpa mengambil kira had umur

2) Terbuka kepada blogger lelaki dan perempuan

3) Korang mesti mempunyai blog sendiri bagi memudahkan sesi terjah blog...

4) Tidak diwajibkan menjadi follower Caer ....tapi credit diberikan pada sahabat2 yang sudi beramah mesra dengan caer

5) Mesti memakai kaca mata yang menampakkan korang yang stylo , macho , anggun....ngeh3

6) Gambar boleh edit tapi jangan terlampau menonjol....

7) Copy banner contest dan linkkan terus pada banner contest....terpulang sama ada nak letakkan dalam entri atau pada bahagian sidebar blog korang....kalau buat dua2 lagi baik...

8) Tinggalkan kesan kat ruangan comment box yang siap dilinkkan bagi memudahkan proses terjah blog korang

----------------------------(100% copy dari blog penganjur)



Photo yang Wan pertaruhkan








Wan nak tags

Sis yatie
Cikputput




.



14 comments:

pu3mas89 said...

pweeewwiitt ~!!!!~~

Nur Hayaty said...

hahaha..inilah dikatakan makin tak suka makin menghampiri kiter...hohoho...ops bukan kata tak suka kat wan tp tak suka join contest..hehe..takpe2 kali ni kuturutkan kemahuan tagmu ni dik...akan ku buat..eceh..amacam..terharu tak??hahaha =P

Wan_hazel said...

pu3mas89

pewwiiit wak mek eh..ehhee

Wan_hazel said...

Nur Hayaty

hehhee..wat je lah sis..utk ramaikan peserta..law menang tu syukur..hehehe

mohd sasuke said...

trimas ye wan sudi join contest...nice pic..pe2 pon kite tggu ari pengumuman contest ye...good luck

Saya Adalah 'Cik Putput' said...

wan senget!! uwaaa~ maner put nak cr sepek mata nih..nasib baek katak ada sepek mata :P

Wan_hazel said...

put

hahhaha,,,pakai spek katak lah put..janji spek..padan muke spek...hahaha...dendam terlaksana..sudah terbayar..ahhahah..weeeeeeeeeeeekkkkkkkk

Saya Adalah 'Cik Putput' said...

cesss~ kurang asam nye wan..jaga la..next contest mau cr contest 'lelaki dan baju kurung' biar wan pkai bj kurung nnt..wahahahaa~

p/s: wan, foto tuh wan nmpk muda je..pic mase tadika uh? :p hahaha~

cemomoi said...

tak suka pakai spek, gatal idong

Miss Annaz said...

nice pic...

ada harapan...

Nieylicio Kerolicio said...

comelnye blog.. ade kitty..
gud luck..

Wan_hazel said...

cik put.

hahhaa...tak kisah put carilah kontes tu..hehehe,,

put tu photo wan zaman zkaranglah put..wan kan memang muda...sebaya lah kita put.hehehe

Wan_hazel said...

cemomoi

gatal idong..hehhee...tak biasa pakai kot..

Wan_hazel said...

Nieylicio Kerolicio

tengs..tengs