Wadah Madrasah Pengalaman: tutorial nak letak archive older post untuk template


Saturday, July 24, 2010

tutorial nak letak archive older post untuk template

.





Salam korang.


Kali nie tutorial nak letak kat side archive post yang lelame..kadang kadang kat Template ade yang tak de..ade yang ade..so Wan kongsilah kat sini

korang copy je kod kat bawah nie..lepas tu letak kat side korang..kat mane mane lah korang nak letak..terpulang,,



<div align="justify"><br>
<BloggerArchives>
<a class="menu" href="<$BlogArchiveURL$>"><$BlogArchiveName$></a><br>
</BloggerArchives>
</div>









tu je



peace



.



10 comments:

zurazari said...

join contest nak tak? sy tag awak=) jgn mara eh...

klik sini eh...
http://whiteymommy.blogspot.com/2010/07/whitey-mommys-give-away.html

Wan_hazel said...

ok..wan tgk nanti ye..hehehe

ASSILA. said...

blog y penuh dgn hello kitty! mesti suke kan. cam mmbe saya. sume brg hello kitty. :)

Wan_hazel said...

assila

wan tak lah semua brg ello kitty..skit2 je..hehehe...BTW tengs ye

amira said...

thanks a lot.. tapi nak buat bile ntha tak taw pase internet yang terlalu 'laju' nih..
hehe

Post terbaru: Tidur pun jadi Masalah!

yana mohamad said...

wan..huhu..sowi,yana xtau wan ade wat gak..btw,thanks tau utk semua tutorial.ramai yg tanye yana wat cbox tu camne.yana suh diorg tgk kat blog wan je..hihi

tiha said...

wah comelnya gambar kartun blog nih..huhuh^__^

Berita terbaru dari blog saya


Release and shops
Songs : Maher Zain feat Irf - Allahi Allah Kiya Karo
Cinta perlukan pengorbanan..perlu ker..??

ladyNUR said...

WAN.. bende nie $BlogArchiveURL$ dgn bende nie $BlogArchiveName$ . x payah tukar dengan bende laen ke????

Wan_hazel said...

eh cam dah de je....law ok so tak yah tuka lah k

MIWA MIRAE said...

tq :))