Wadah Madrasah Pengalaman: Bila Buffered Earnings bertukar Metered Earnings


Wednesday, September 22, 2010

Bila Buffered Earnings bertukar Metered Earnings









.





Salam Korang...


Nie bukan info atau tutorial..huhuhu..nie saja je nak wat entri mengenai NUFFNANG nie..Dah lame rasa nya tak Wat entri mengenai NUFFNANG nie..


Bukan nak riak atau bangga diri k..Saje je nak kongsi..Dan nak ucapkan terima kasih kat NUFFNANG..


Traffic Wan dah makin ciput



Buffered Earnings Wan bertukar ke Metered Earnings...


Tinggal satu g BE Wan..NUFF ku sayang...berilah banyak lagi BE ke blog Wan..ehhehe..


Wat mase nie Wan tak nak Cashout dulu NUFF Wan...nak biar Berlambak skit and tunggu skit lagi nak RM1K...hahaha..eh eh..banyak lagi..hahaha..




k lah korang...Jum Blogwalking sampai pitam...hahaha




.





19 comments:

nurul riza said...

wan..cam ne nak dptkan BE?

Nobita Sensei said...

bestnye ade BE~

Wan_hazel said...

nurul riza

kak..akak bace yg kat bhgian side kiri wan tu k...

Wan_hazel said...

Nobita Sensei

huhuhu..bez lah jugak

nurezz aman said...

macam mana nak dapat earn dari nuff? tak faham.

Wan_hazel said...

nurezz aman

NUFF akan tempatkan iklan kat blog kite..nanti NUFF akan kasi income..bace pasal nuff kat side kiri blog wan tu k

Sidratul Muntaha said...

BE...
hmm..
dulu,setahun baru nak dpt
tu pun blog satu jer
la ni
alhamdulillah..
dah ade 3 blog
busuk2 pun tiap2 minggu ade 4 BE
3 kat blog rojak n satu kat blog masak.
blog menembak?
belum lagi
baru 3 ari usianya
ahahhaha
ko rajin - rajin terjah blog mak2 budak
blog depa byk BE
tinggalkan jejak ker..
blogwalking ker
semoga sukses!

Cik Su said...

oh..trun naik tu bese...teruskan usaha ok

Eye_nee said...

Tak paham la Wan per tu BE...makchik ni dah la tooslow to catchup...cam ni beribu thn berbloqpon tak tau apa itu BE...huhuhu..nway congrate la for ur nearly RM1k tu..hehehe...

nurul_viwy said...

bestnye...kite tk brape paham sgt le ttg earning NUFF ni...hadoiiii,byk lg nak kene study...meh le ajar..

Wan_hazel said...

cik su


betol3...

Wan_hazel said...

Eye_nee


BE tu iklan tetap kat blog kite...so law ade BE nie boleh lah rilex2 skit...koz org tak klik iklan pun bleh dapat income

*luv Syahnia* said...

bestnyeee...

camne nak dpt BE
yg ada ni pun seciput je :(

meh tunjuk ajarku sifu ;p

Wan_hazel said...

*luv Syahnia*

ade entri wan mengenai NUFF kat side kiri bhgian tutorial tu..bce je k...

Wan_hazel said...

nurul_viwy

boleh je ajar..bace je info kat bhgian kiri blog wan mengenai NUFF tu

MiEzA said...

byknye BE yg wan dpt one time..
akak nk dpt 1 ni pon jenuh..
tu pon skang buka blog x nmpk da pon iklan kuar..
nuff da stop kn pe...
byk la income wan kn dr blogging ni je..
tp no wonder la, blog wan sgt informative n wan pon friendly.. so sng nk menten traffic..
best of lux k

Wan_hazel said...

MiEzA

Byk tu lah byk sgt kak...Boleh je...A ah...byk gak income dr berblog nie...tengs sesangat...blog wan biase2 je...sekadar berkongsi kisah harian dan ilmu je...

MiEzA said...

keep up good work n attitude..
as a student mesti byk idea kan

Wan_hazel said...

MiEzA

hehhee..tengs...yep i will...