Wadah Madrasah Pengalaman: Hari yang penat , seronok , lucu dan SAKIT PERUT (Kursus Membina Laman Blog di SERIAN)


Saturday, September 25, 2010

Hari yang penat , seronok , lucu dan SAKIT PERUT (Kursus Membina Laman Blog di SERIAN)





.






Salam Korang....


Tengs koz Wish Bday Wan...Member member Blogger and Facebook and anak ank murid Wan..


Hari nie Best sangat mengajar Walau penat...Time Wan mengajar tak terasa lak penat...Tapi bila dah datang umah penat tu..penat giler...hehehehe


Mase mengajar lak Tetiba lak Wan sakit perut...Huh...Nasib bek ade kedai makan yang berdekatan so melepas lah kat kedai makan..hahaha..Law nak melepas kat dalam Bilik air yang disediakan kat tempat Wan mengajar tu..Malu ah...hahaha...



Owh ye...Wan ade sorang anak murid yang selalu sangat lupa Pasword...hahaha...lucu lak..Wat email pun berkali kali..cian nye...dengan rase kecian nye Wan tolong lah ... hehehe..Lucu lah..ketawa jap..hahahha...


Macam macam je karenah anak anak murid Wan..Yang best nye dia orang nie lebih senang nak tangkap apa yang Wan ajar...Tepuk tangan semua...Seronok seronok

Hope korang Pun seronok ye...


So esok last kursus Membina Laman Blog nie...Lepas nie dah tak jumpa lagi dah...Study lek lok taw... Yep...cekgu akan rindu kat kalian...




Yang bulat tak datang bergolek,
yang pipih tak datang melayang


Ok nie senarai link blog anak anak murid Wan.. yang sempat Wan catat...



Http://syazlyana.blogspot.com
Http://miszgerogero.blogspot.com
Http://misszteddy.blogspot.com
Http://winnieyeyra.blogspot.com
Http://bungatanjong.blogspot.com
Http://sskuttiemuttie.blogspot.com
Http://hasdriana.blogspot.com
Http://teerataiunggu.blogspot.com









.



16 comments:

pu3mas89 said...

ktk.. gne mok jadi anak murid ktk??

Wan_hazel said...

pu3mas

ktk turun kursus jak...ya jak...p ktk dh tlambat..mek xda molah kursus gik dah...ehehehe..ar ya da mek molah kat daerah samarahan

SyUhAdA said...

haha..lps nie kna pggil wan, ckgu wan lah yer..hehe~

Wan_hazel said...

SyUhAdA

hahaha..boleh sgt...hehehe

najihah sahami said...

waa..epi bday wan!!

Wan_hazel said...

najihah sahami

tengs...

DaWia HoNeypUtRi said...

salam..
nak tanya banyak-banyak segan :$
jadi tanya kat komen aje lah ye..

saya dah check satu-satu tapi..
xde yang namanya header :'(

cekgu wan tolong bantu..
T_______T

Wan_hazel said...

DaWia HoNeypUtRi

kene cari taw yg kat sebelah nye...kat sbelah kiri ade tulid cam BG kan...lepas tu kat kanan nye ade petak lagi..contoh akan tulis fonts,main BG..macam lagi so kene explore satu satu...

Siti said...

wah, da jd cikgu wan ek? bagus! :) owh, hepi besday wan. walaupun dh terlambat satu ari. haha

Wan_hazel said...

siti

hehhe..jd cikgu gitu gitu je..tengs....peace

DaWia HoNeypUtRi said...

blog template designer--> advances
pastu dia keluar banyak kat petak sebelah..
color
text font
blog title font
dan sampai bawah sekali
add css.

tapi apa maksud abg wan yang BG, main BG..sebab yang jumpa cuma tulis font..
sebab dawia xjumpa..
maaf kalau sy xfaham2..sebab mmg xjumpa :'(

EkaWeird said...

wah.. cikgu?? cikgu?? heh?? tul ke ni? wahhhhh ade anak murid lak dia... cm klakar je bunyi nye.. da jd cikgu.. hahaahah!!! terasa wan mcm sgt tua.. hee~ anak murid wan tu umo bpe?

Wan_hazel said...

DaWia HoNeypUtRi

ade yg kat advance...background tu...ade yg tulis header tu....tak kan tak de..hehehe...mesti ade nye

Wan_hazel said...

EkaWeird

anak2 murid wan umo same ngan umo wan ..hahaha...18 keatas lah..

ila said...

x sangke wan hazel nie ckgu..
klw g2 kne pnggil ckgu wan la kan,,

sye student lagi ckgu bru form 4

Wan_hazel said...

ila

hahaha...ckgu sementara je wan nie..hahaha...nape tak sangke lak>???