Wadah Madrasah Pengalaman: Auto Blogwalking Software???


Friday, September 24, 2010

Auto Blogwalking Software???

.







Salam korang....


Wan ketinggalan Zaman ke???


Nak taw jugak software nie bleh ke jawab persoalan blogger yang tanye kat shoutbox Wan??? So Wan tak yah lah jawab pertanyaan korang kan... Boleh ke camtu??Software nie otak die sama ke ngan otak Wan???


Contoh nye Sorang Blogger tanya kat Shoutbox Wan...

"Wan camne Letak HTML kod dalam entri??"

Law lah Wan guna Software Auto Blogwalking tu...Wan nak letak ape???nak jawab camne???
Or Software tu dah taw jawapan...??

Wan taw cara guna software tu...Paste link banyak banyak kat ruangan yang disediakan..


Law nak dapatkan link Blogger yang tanye tu pun...Wan terpaksa gak ke page blogger yang bertanya tu??? So kenapa tak singgah je and jawab 1 by 1 kan...


Bagi Wan..Biarlah Wan ketinggalan zaman... Yang penting Traffic yang Wan dapat hasil dari titik peluh Wan...Ada usaha adalah rezeki kan...


Dan Wan rasa lebih baik Wan ke page blogger blogger so dari situ Wan bleh taw aktiviti dan mungkin dari cara tu wan lebih banyak kawan dan lebih senang nak bersahabat...


Owh ya..Blogwalking adalah cara Wan hilangkan tension...Macam macam cerita dan ilmu yang Wan bleh dapat..Kalian lak camne???









Sekadar pendapat....

.



19 comments:

Melati Qistyna's Mummy said...

tol tu wan, akk stuju sgt, mana ade benda dlm dunia nie dtg bergolek jer dgn cara mudah... smbl bw, smbl tambah kenalan... [dh 2 ari akk demam...huhuhu]

aYaz said...

yezza,
by BW besh gak..bc entri kt blog laen,
dpt ilmu br,share pndpt..
x busan sgt..
cume kdg2 tu network x bape clear la,
x dpt BW sgt,
huhuhu...

amira said...

rileks ke.. teknologi kita ley pilih untuk guna.. tak semestinya semua yang baru.. semua dicuba,,, biaq pi la dia kata pe...

- yaLp - said...

ade ke software cm tu wan?

Hime said...

Setuju Wan.Auto blogwalking ni mcm penipuan la gk kan..Patutnya kita singgah ke page diorg one by one. Baru la ikhlas berblogging. Bukan semata2 nak dapatkan traffic dengan cara mudah

Wan_hazel said...

Melati Qistyna's Mummy

a ah...tak de yg mudah sgt kan dalam dunia nie...akak mam ubat taw..hope capat sembuh,,

Wan_hazel said...

aYaz

a ah...betul tu..BW manual nie bleh dapat byk info..law tak de info tak de gunalah berblog kan...wat je shoutbox camtu je..org nk cari ilmu ..bukan nk cari traffic je.,.

Wan_hazel said...

amira

sokong sokong,,

Wan_hazel said...

- yaLp -

ade...tu lah ade org kate wan nie ketinggalan zaman

Wan_hazel said...

Hime

betul sesngt..law nak auto blogwalking tu..semua blogger tak yah tulis entri lah kan..ade pun entri org tak bace wat pe???,,,law semua dah guna auto BW nie

FareedSairi said...

takpe bro. sabo2

SyUhAdA said...

yup..btol tu..
tak guna software tu lg bes~

Wan_hazel said...

FareedSairi

sabo nie..huhuhu

Wan_hazel said...

SyUhAdA

betul2..lebih bez kan

ctpayong said...

sbb tu ct tak kisah ct punya sikit follower so that ct selalu dapat keep in touch and beri komen post diaorang.

Wan_hazel said...

ctpayong

a ah betul tu...wan sokong sgt

Sasa Al-Sharif said...

blogwalking software? aku tk sokong benda ni. tk ikhlas langsung :)

Wan_hazel said...

sasa


betul2....

Cikli Masngun said...

Alamak baru cadang nak guna software tu :p kikikiki

Anyway jemput semua ke page saye yer :)

www.facebook.com/CikliHealthHappiness