Wadah Madrasah Pengalaman: Satu atau lebih Blog


Sunday, November 28, 2010

Satu atau lebih Blog



.




Salam korang....


Hari nie minta pendapat korang tentang Blog nie..Korang rasa satu atau lebih blog lebih menguntungkan??Dan macam mana korang nak jaga dua Blog dalam masa yang sama??


Law ekot pendapat Wan..Wan asa lebih Blog menguntungkan kalau Blog tu berlainan kandungan nya..Contohnya satu Blog personal dan satu lagi blog onlineShop...kire camtu lah..And Pendapatan Nuff bertambah tak???Macam mana income dalam Nuff lak??ada sesape leh kasi taw Wan..Or korang ada dua gak ACC NUFF??..Wan taw ada tempat untuk tambah bilangan Blog dalam ACC NUFF tu..tapi camne kite nak taw mana satu yang mana .


Law wan wat satu lagi Blog ok tak??hehehe..



.



6 comments:

cKyN WaN said...

kalau blog asing2 isi boleh je buat under satu acc nuffnang. tapi dengan syarat kena sentiasa aktif la dua2 blog tu. sebab kalau salah satu blog x aktif, nanti status gliteriti kt nuffnang akan ditarik balik. so kalo rasa blog lagi satu tu jarang2 je nk update, buat dlm acc lain lagi selamat la hehe.

Wan_hazel said...

cKyN WaN

owh..law camtu better wat dua ACC nuff kan...tengs taw info tu...

zahidah dihaz said...

wan, kenak ktk pun shoutbox sik dapat? ka kmk pun connection tok teruk gilak sik pat buka? huhuhuhu...sorry out topic......

Miss Yaty said...

boleh3...kalau tetiba baut blog satu lagi terus inform neh..nak folo..hiii
:)

Wan_hazel said...

zahidah dihaz

aih..ktk pun line xok li...mek pun page berat lak li...

Wan_hazel said...

Miss Yaty

hehehe..tu pun law wan nak wat k...peace