Wadah Madrasah Pengalaman: Vote korang amat diperlukan sekarang


Saturday, December 4, 2010

Vote korang amat diperlukan sekarang





3 comments:

Sueozana said...

Nt sue dah vote wann..;p

Blog tutorial wann bgus, tp jumlah votenya agak rendah semasa nt sue jguk skejap tadi.. mgapa yer..? Mb krana blog wann font nyer kecik2 sgt ke?

Utk blog tutorial org yg dah berumur byak memerlukannya krana mreka x de kmahiran komputer ssgt, mreka akan terasa kebergantungan n terhutang budi pd Wann. Kbyakan org tua2 ni wann, kalo dpt ilmu yg bguna dia akan ikhlas jga mbantu wann bla dperlukan..

Manakala gol remaja mmg ada kelas komputer kat skolah/kolej/uni... msalah mreka sket2 jer, mreka refer kat blog wann utk 'touch up' sket sbyk kkurangan, kbergantungan mb agak kurang terasa (maaflah kalo salah pdapat ni).

Jadi, scara pribadi, pd pndapat nt sue, wann perlu besarkn sket font nyer utk boleh dibaca dg mudah oleh k2 gol ini, esp gol tua.. (Wann jgn merajuk plak ditegur bgini yer..ni ikhlas dr nt sue.)

roe233 said...

hye wanhazel,

just to let u know yang ministry of moment ada buat contest and they just extended the deadline till tomorrow at midnight. harap sudi join. :) InsyaAllah kalau menang, winner gets RM2,000 worth of photography package.


detals ada kat blog roe.. jemput join ya? :)


p/s: i dah vote for u. sebbaik sempat! :)

Wan_hazel said...

teng all....