Wadah Madrasah Pengalaman: edit foto contest


Friday, December 3, 2010

edit foto contest

.

31 DISEMBER 2010


Salam Korang...

Hari nie Wan nak join edit foto contest lak..Cam bez je kan..Law korang nak Join..klik je banner kat atas tu...


Ok...Gambar yang wan gune lak...Gambar Wan sendiri...Gambar bawah nie gambar sebelum di edit...



Yang kat bawah nie plak..Gambar yang selepas diedit
Software editing Yang Wan gunakan..
Software Adobe Photoshop CS3.
kamera lak kamera HP nokia N95
Model lak...Wan sendiri..
Wan tak panadai sangat nak edit edit nie..
hehehhe
peace
.
.
.
.




Wan nak Tags:
Ifa
Syirah
Memo
Atyn


ok tu je

papai

.



16 comments:

Cik Halle Arz said...

wow ur editing mmg terbaik

Wan_hazel said...

tengs..edit biase2 je tu

Qaseh dalia adelia said...

salam singgah wan...wah igt wan xmo join hehehe...org laki mmg pndai edit saje2 je ckp xpndai an..thanx join n gud luck ye

akubiomed said...

Menakutkan PhotoShop boleh do wonders

Wan_hazel said...

Qaseh dalia adelia

hehhee..tengs..edit biase2 je tu..heehe..hope bleh menang

Wan_hazel said...

akubiomed

hehhe...adobe macam2 je bleh wat asal kretif n taw tool adobe

fatin hanani said...

hehe ramainya tag antin utk cntest ni hahaha
ni nak bg tau sapa nya nama nih haha
thanks wan..nnt atin join k :D

Wan_hazel said...

jgn lupe join taw atyn..eheheh

magnoliapert said...

Smart!!

Wan, nak tanye ni, kte nak copy satu gambar dari website len then nak paste dekat blog kte tapi gambar tu plak ade watermark owner asal, boleh tak nak erase kan watermark tu??

=.='

Wan_hazel said...

jgn buang ..law ambek gambar tu..tu tanda nye mencuri hak org..better kasi taw pemilik k..Law gambar tu milik warga Malaysia..or Blogger..

magnoliapert said...

Eh eh, bukan curi lah, hehe, dah gtau owner die dah, watermark tu boleh hilang kan ke??

~hAKim ZaiLAn~ said...

minat edit2 ea wan?
meh join ni..huhu
http://kimzai92.blogspot.com/2010/12/aku-pon-wat-contest-gak.html

Wan_hazel said...

magnoliapert

law watermark tu dekat gambar tu tak leh nak buang..law yg kat tepi2..leh je buang potong kan je gambar tu..

Wan_hazel said...

~hAKim ZaiLAn~

a ah minat..ok2..nanti wan join k

misz FaTiN said...

gudluck..

ganas sungguh picha 2..hehe..

Wan_hazel said...

tengs..ehhehe...