Wadah Madrasah Pengalaman: The Best Header For Apezs


Friday, January 28, 2011

The Best Header For Apezs

.

27/02/2011



Salam korang..


Hari nie Wan nak join kontes nie lak..Kontes Wat header gak..So nak cuba nasib lah...Wan nie juz nak mencuba je..Law ade luck tu..Leh lah menang kan..ehehhe..So header yang Wan pertaruhkan...Law korang nak join klik je banner kat atas tu k..



Ok..Wan nak cakap banyak pun tak guna..Law nak tunjukkan keiklhasan Wat header nie..Wan tak taw lak dari segi ape yang menunjukkan keiklhasan tu..Korang sendiri dan owner kontes nie sendiri boleh tengok dari hasil kerja Wan nie..Iklhas tetap iklhas tapi iklhas tu tak leh lak kita nak lakar dengan tulisan..Betul tak???.Wan rasa setakat tu je kot...Tak lebih 100 patah perkataan..hehehe


K lah

Tu je

Papai..


.



14 comments:

-[miracle]- said...

cool lah :D

cik Ladies said...

wah , wan da join contest niey .
thank u .. ahak .. lalala~~

:p

Wan_hazel said...

-[miracle]-

hehehe..tengs eika

Wan_hazel said...

cik Ladies

hehehe..welkam..ehhehe

Faizal n Fashitah said...

Wish u luck then! XD

amny.. said...

wan xlink kan kt blog apezs tuh kew..

uhhuhuhu...

Wan_hazel said...

Faizal n Fashitah

makceh tak..eheheh..ktk join lah wak

Wan_hazel said...

amny..

ade..klik kat banner apez tu..

apezs shah said...

Salam

Thanks u.. Kerana sudi JOIN. Saya terharu sgt ada yg sudi JOIN contest ni. :)

Wan_hazel said...

apezs shah

welkam bro..ehehe

NadiRah said...

cantik!!!

Wan_hazel said...

NadiRah

tengs taw...

~aYeeN & SuE~ said...

nk jgk header bru...keh2..
cntik2..
apesz msti pening mau plh header t..

Wan_hazel said...

~aYeeN & SuE~

hehehe..tu lah kan..hehehe..