Wadah Madrasah Pengalaman: Bukan macam tu taw...


Thursday, January 20, 2011

Bukan macam tu taw...



.



Salam Korang..


Hari nie nak Wan nak kasi taw kat korang..Bukan Wan nak nyanyi lah..Nak post entry je nie..Hehehhe..Skang Wan dah sikit sikit sibuk dah...Mane mane Shout or pertanyaan korang yang Wan tak sempat nak jawab..Di entri or dimana mana tu..Wan minta maaf..And Wan tak lupa nak lawat Blog korang..Asal ada masa yang terluang tu..Wan akan guna untuk jenguk Blog korang..Cuma nye dah tak leh nak Sembang sembang on time lah kan..


Korang korang..Wan bukan macam tu..Wan bukan Blogger sombong ..Cuma ada dikalangan korang yang tak tinggalkan link korang betul betul..cek balik Link korang tu..Kadang kadang error je page korang tu..mane tak nye korang salah kasi link ..hehehe..


Wan bukan macam tu..Law Wan tak follow korang tu..Bukan bermakna Wan tak follow story korang..cuma Wan tak add Blog korang..Wan bukan nak berlagak pun dengan follower Wan yang ramai ...Korang jangan risau..Selagi korang tinggalkan jejak kat blog Wan nie..Selagi tu lah Wan akan reply jejak korang..Dan Wan tak pernah nak berlagak dengan apa yang Wan ade skang..Wan bersyukur sangat bab ramai blogger yang kenal Wan..Dan rezeki yang Wan dapat dari blog nie..Alhamdullillah


Wan memang tak macam tu...Wan cuma banyak kerja nak wat..lagi kan pulak Semester Wan dah mula dah..Syukur lah Semua subjek Wan lulus tak de yang ulang balik..Seronok seronok..Kali nie Wan ambek 7 lagi subjek..Sem lalu pun 7 subjek..So skang Wan akan bahagikan masa antara Kerja,Blog and Study..Semua penting bagi Wan..Masa yang ada Wan guna sebaik mungkin..


Korang..Wan macam nie je..Wan perlukan masa gak untuk dunia luar dari Blog nie..Law sepanjang masa je Wan kat dalam dunia maya nie..mesti Wan kene serangan penyakit kot..hahahah..So kena lah gak Wan bersenam...ke ape ke..kan kan kan..Masa untuk familly Wan pun perlu gak kan..Tak kan lah Wan nak duk je layan Blog nie..ehehhe..Tapi nak gak lah layan Blog Wan nie 24/7..tapi tapi mata Wan tak tahan..ehhehe


K lah korang..Tu je Wan nak kongsi..

Blogwalking Wan tak sekencang dulu..ehhehe..


-----------------------------------
Hidup ni suSah kita nak dugA..
kadanG kadanG kitA raSA dekat Sangat DengaN seS0rang,tetapI SEbenar nYa jaUh..
Walau pun kita DapAt cApai Dan gEngGam tangaN merEKa,tetApI BElum tenTu hati merekA kitA Dapat sElami..
mUngkiN kaDanG kaDanG kitA dApaT TengOk MerEKa ketawa,tetApI kitA tak tahU apa maknA disEbALik senYuman nYa..
bila mErEka menanGis,kita fikirKAn kehAdiran kita dapAT mEmujuk nYa,WalhAl..
kehadiran kitA LAngsuNg Tak disenanGi..
rEncah dunia,kiTA Tak kan tAhU saPA KAWAN DAn saPA LAWAN sehingGa lAh sAmpAi SAtu masa kita jatUh..
adakah tangan itU MenghulurKan bantUan atau kita akaN ditingGalKan..



.



19 comments:

anyss said...

gud luck wan! study smart OK? :)

PuanBee said...

aloo bz yer..tak pe berita faham!

Salina@IbuAqil said...

Alala!! WIndu le kat adik akak sowang ni nanti.. Dont noty2 erk kat dunia luar yg penuh dugaan 2.. Ngeh3!!! nak dating nak awek's le 2.. Awek's dah majuk erk asyik ngadap lappy je.. ;op

chiLleD...!! said...

kita mnglami perkara yang sma..msa tuk berblog kurang dicmpur lak ngan tenet yang agak ciput..huhu

apezs shah said...

salam


wowwwwww gilerh laaaa blog ni.. cantik dan meriah.. NIce..:)

saljihitam said...

gud luck wan ;)

Memo_Hazel said...

do the best. k. abaikan apa yg xpenting. k. u noe wat i mean. majok mood!!!!!

Wan_hazel said...

tengs all

Mr. TN_SkY said...

hehehe..=_=...gud luck in ur life bro :-0 tpi jgn lupa sekali sekala singggah rumah mmber2 maya nieh ye..hee

Wan_hazel said...

tengs bro..

Woofer Storm said...

slm..

taks smstinya tak bw,kita lupa.cuma bz tu memang ada kan??heeeee

Wan_hazel said...

Woofer Storm


a ah..betul2..ehehhe

anamizu said...

study leklok tau wan ^^

recent post : |ikan unik|

kema said...

study rajin2 tau....=)

Wan_hazel said...

tengs all

Tengku Nizam said...

wan , enrty ko kna curi ! tgk ni http://lonelystarz.blogspot.com/2011/01/tutorial-nak-wat-header-transparents.html

Wan_hazel said...

Tengku Nizam

tengs kasi taw wan..alahai nape dia tak kasi taw wan erk..hm..biarlah...sabar je..dia tak kasi taw pun pasal ambek tu..nasib bek dia ade letak link wan kat situ...

ain revival said...

hehe~
gud luck~
all da best yup..
studi utk mase dpn..
blogging utk ilangkn stress...bg ain la..hehe

Wan_hazel said...

ain

betuk tu,,,blog pun tempat nak lepas geram gak kan..ehehhe..tengs ain