Wadah Madrasah Pengalaman: Pencarian 10 Blog Tercantik Pilihan Blogger 2011


Saturday, January 22, 2011

Pencarian 10 Blog Tercantik Pilihan Blogger 2011

.

Tarikh tutup adalah pada 28/februari/2011

Salam Korang..


Hari nie Wan nak join aktiviti nie lak..macam best je kan..ehehhe..So law korang nak join..korang klik je banner kat atas tu k...


----------------


KRITERIA BLOG TERCANTIK YANG DICARI:-

  1. Pastikan blog korang layak untuk menyertai aktiviti ini.
  2. Pastikan blog korang mempunyai design yang menarik,tertarik dan kau memang deboom.
  3. Pastikan susunan widget adalah menarik dan teratur.
  4. Pastikan mempunyai header yang tidak menyakitkan mata.(Jika mempunyai header)
  5. Pastikan blog korang tidak mempunyai ciri-ciri yang tercatat di entri ini:Apa Perkara Yang PALING Dibenci Ketika Blogwalking.

PERKARA YANG PERLU KORANG BUAT:-

  1. Buatkan satu entri mengenai aktiviti Pencarian 10 Blog Tercantik Pilihan Blogger 2011 untuk mempelawa rakan korang vote blog korang.
  2. Letakkan Link entri berkenaan di bahagian komen.
  3. Jadi Follower blog 2DayBlogger.Com(Korang takkan menyesal follow blog ini.I swear)
  4. Tag 3 orang kawan blogger anda(Jika korang rajin je lah =)).-Tiada paksaan..hehe

SIAPA YANG AKAN JADI JURI DAN PILIH PEMENANG?

-Korang yang akan jadi juri dan korang yang akan vote untuk menentukan 1o Blog Tercantik Pilihan Blogger 2011.

BILA TARIKH TUTUP PENYERTAAN?

-Tarikh tutup adalah pada 28/februari/2011

BILA TARIKH UNTUK START MENGUNDI?

-Undian Pertama: 1/3/2011 – 8 /3/2011(Undian untuk semua peserta)

-Undian Kedua: 10/3/2011 – 17/3/2011(Undian untuk 20 terbaik)

BILA TARIKH UMUM PEMENANG?

-10 pemenang akan diumumkan pada 20/3/2011 pada jam 9 malam berdasarkan undian yang paling tinggi.(Undian pertama + undian kedua)

HADIAH ISTIMEWA DARI 2DAYBLOGGER.COM

-10 blogger yang menang akan terima ebook percuma bertajuk “15 736 VISITOR SEMINGGU BLOG 2DAYBLOGGER.COM“.

PESANAN PENAJA

-Ini aktiviti suka-suka je.takde paksaan untuk korang join aktiviti ini.Blogging kenalah happy and fun.Betul tak kawan-kawan semua=)

Jadi marilah kita memeriahkan aktiviti pertama saya ini =)

p/s:harap mendapat sambutan untuk aktiviti kedua ini.. =)

PERHATIAN!!!!

Bagi mereka yang berminat,sila buat entri mengenai aktiviti ini di blog korang dan tinggalkan link kat bawah.Satu lagi tak perlu tanya sama ada korang layak atau tak layak ke.Saya akan pergi melawat blog korang dan jika blog tak layak menyertai aktiviti ini,saya akan maklumkan kepada korang semula.Harap maklum =)

-----------------------(100% copy dari blog penganjur)


Ok tu je...

Wan wat 100% Blog nie dari hasil tangan kiri dan kanan dan otak dan mata dan semua Wan sendiri..hahaha..Dari HTML kod sampai lah design nie..Perubahan Blog Wan nie akan berubah mengikut musim dari masa ke semasa..Koz Wan nak dapatkan yang terbaik dari yang terbaik...Skang nie Wan akan try nak cepatkan load page Wan nie..terlampau berat bagi sesetengah line tenet..


Wan dah banyak dah kaji HMTL dan blog page blogger len..Dan kebanyakan Blogger guna HTML yang biasa so kebanyakan Blog dia orang sama..So apa yang Wan wat...Wan nak wat kelainan dari blog yang ada skang..And Wan nak mewujudkan kecerian kat blog Wan walaupun Hitam menjadi latar belakang.Yep nie lah style Wan..So jangan keji k..Setiap Blogger ade style tersendiri..


K lah korang..


Nanti korang undilah Blog Wan k..

BILA TARIKH UNTUK START MENGUNDI?

-Undian Pertama: 1/3/2011 – 8 /3/2011(Undian untuk semua peserta)

-Undian Kedua: 10/3/2011 – 17/3/2011(Undian untuk 20 terbaik)



Papai.



.





12 comments:

Fyra Lee's Blog said...

Nice contest ni ! Hehe

niesh™ said...

yala. mun kmk msuk blog ktk lmbat loading. xtauk knk. huhu. adakah line internet kmk nk lambat. huhua

Wan_hazel said...

Fyra Lee's Blog

joinlah ye..ehehhe

Wan_hazel said...

niesh™

berat lak mek pun page tok..ya mek mok ato balit..

bun said...

gud luck

datang nak buat spotcheck untuk undian
nak pilih 10blog tercantik

jangan malu-malu vote saye juge
no 28 kump.2
thanks

@juera said...

gOOd Luck! adik wan ^__^

Wan_hazel said...

tengs..ehehhe..tengs all

chot ok..! said...

wish u luck ok..
dah vote..like sngt..
:)

cik ayin said...

mmg cantek pun belog kamu

Wan_hazel said...

tengs all...hope leh menang..ehehhe

yaya said...

blog kamoo sangat chantek.
hope kamoo menang okeh :)

Wan_hazel said...

tengs yaya..hope leh menang