Wadah Madrasah Pengalaman: Betul ke warna gelap wat kehidupan jadi suram..???


Friday, February 18, 2011

Betul ke warna gelap wat kehidupan jadi suram..???

.



S
alam korang...

Hari nie saje je wat entri pasal nie..Betul ke warna gelap wat kehidupan jadi suram??Hitam..gelap..Skang nie kehidupan Wan penuh dengan masalah..


Bukan nak percaya dengan warna warna nie sangat...Tapi ade orang kata warna mainkan peranan dalam kehidupan dan kelakuan..Entah fakta atau auta..Lepas nie Wan akan ubah warna Blog Wan..Dari hitam ke biru..Hope kehidupan Wan bertambah tenang ..

Tak sabar lak nak tuka warna dan template Blog Wan nie..Jemu kekadang melihat warna gelap dan kedudukan gadget yang sama...Wan pun akan tuka Banner untuk Blog Wan..Macam yang dalam gambar atas tu..Hope Lepas Wan tuka semua nie Kehidupan Wan pun bertukar jadi ceria..Kerna Teratak usang nie lah rumah kedua Wan..Mungkin nanti akan minat hitam balik kot..ehehhe..


Memang tampak ceria dari wajah dan perlakuan,
Namun hati dan jiwa.sentiasa hiruk pikuk menanti dahan yang hampir rebah...
(aku yang sering bertengek didahan yang hampir patah)






.



22 comments:

♥cik cahya♥ said...

wow. sama warna. biru tu cool ;) sama macam cahya. itam ke biru

Wan_hazel said...

sama ke chaya??ehhehe...

♥ solehah ♥ said...

haha..
geng kita tok klak..biru juakk.hehe :)

♥cik cahya♥ said...

sama la. hehe. itam penuh dgn duka. haha ;D mulakan hdup wrna biru. agaga ;p

Cik Sue said...

hitam2 si tampuk maggis,walaupun hitam ku pandang manis... =D

Dhia Delisha said...

biru - nice,cool :)
Dhia sokong kalau wan tukar warna biru. Bertambah ceria blog wan nanti :)

Wan_hazel said...

♥ solehah ♥

ehhehe...geng ocek2 o..ahahha

Wan_hazel said...

♥cik cahya♥

yep..mulakan hidup warna biru..ehehhe

Wan_hazel said...

Cik Sue

ahhaha..nice2..hitam2..hehehe

Wan_hazel said...

Dhia Delisha

tengs...nanti wan tuka..ehehhe

Nadhirah-chan said...

ni tak suka ni asyik tukar template . boleh menimbulkan jelessssssss . sobs sobs . kihkihkih .

♥ solehah ♥ said...

haha..xmok kmk geng ocek2 ktk ehh.. :p

Wan_hazel said...

Nadhirah-chan

ehehhe...jgn jeles taw..hehehe

Wan_hazel said...

♥ solehah ♥

ehehhe..geng apalah tak mok??

Wansteddy Tales said...

kalau ditanya pd perspektif designer, iya. hitam ni sesuai utk ekslusif atau suram. ikut function. bos akk mmg haramkan background hitam dgn reason hitam ni warna berkabung. tp akk suka juga kaler hitam selain pink :) lazimnya designer gunakan kaler kuning utk tampilkan imej ceria. merah pertanda megah. dan biru tanda berwawasan :)

Wan_hazel said...

Wansteddy Tales

wah..tengs kak wan...wan bru taw nie...ehehhe..info yg menarik..

♥ solehah ♥ said...

ahaha.geng ngek2 .mok sik?
mun xmok.xpalah...haha

miz ruha said...

biru: sejuk mata memandang,,,,

cik mieza said...

hitam mmg smart tp law biru bwu nmpk cm de hrpn nk hidup .. :)

Wan_hazel said...

♥ solehah ♥

aok..lak kita duak jadi ngek..eheheh

Wan_hazel said...

miz ruha

tengs...hehehe

Wan_hazel said...

cik mieza
hahahha...wan suka nie...betul2..ade harapan nak hidup kan