Wadah Madrasah Pengalaman: Pemenang kontes Gempak Wan Hazel...


Sunday, February 13, 2011

Pemenang kontes Gempak Wan Hazel...



.








Salam Korang..

Malam nie Wan nak umumkan pemenang Untuk kontes Gempak Wan hazel nie..Semua syarat syarat dilengkapi dan Pemenang hanya seorang je..

So pemenang nye.....



Ainul



Gamba yang ainul taruhkan lak..Memang mengikuti syarat syarat yang wan sediakan..tak de edit jelas ..comel //berdasarkan syarat kat bawah nie,..
------------------

Ok kontes nie korang kene ambek satu gambar korang yang comel..Law dah ambek..Korang tampal skali gambar korang tu kat entri kontes tu..dan Wan akan memilih berdasarkan Blog dan Gambar korang..Law gambar korang tu menarik minat Wan untuk Wan editkan sebagai hadiah Header nanti..So Pemenang nya adalah anda..Pemenang hanya seorang je..Gambar korang tak yah edit..Wan nak yang Original...Wan memilih berdasarkan perspektif Wan sendiri...Boleh guna gambar len selain gambar korang..Yang penting gambar tu akan digunakan sebagai header korang..seandainya korang menang.

Kalau korang menang..detail detail header Wan akan wat ekot design korang..Itu pun kalau korang menang..So wat lah yang terbaik..nak Bodek bodek Wan pun tak pe..ahahha


Semua Blogger boleh join.
----------------------



Ainul sila inbox/PM facebook Wan untuk detail yang seterusnya k..Add Facebook Wan (Wan Hazel)....Wan akan wat header dan Shoutbox Ainul..

Terima kasih jugak kepada yang sudi memeriahkan lagi kontes Wan..Penyertaan korang amat amat Wan hargai..Cuba lagi untuk kontes yang seterusnya..

papai


.



4 comments:

missteenastory said...

waa tahniah .. ehhe teena x bole nk join ... =(

chot ok..! said...

wahh..
tahniah pada ainul:)

nurul ainul farhain said...

wahh menang lah menang lah.tak sgka lak.hehe.
masheh wan:)
jap lg ainul inbox wan ye:)

Wan_hazel said...

hehehe,,taniah ainul