Wadah Madrasah Pengalaman: Dolly tak suka tangan "BOLAT"


Wednesday, February 16, 2011

Dolly tak suka tangan "BOLAT"

.



Salam korang...

Pagi nie klaz Cancel..Aiyo...Susah susah..bajet minyak kacau..hehehe...Turun je pagi tadi memang dah sampai kolej pun dah..Lepas tu trima meseg dari lect..kasi taw klaz cancel..Alahai..nape lah meseg lambat sangat..dah sampai kolej baru nak meseg..Lepas tu tak de nak tunggu lagi terus je balik umah..ehehhe...Salah Wan gak kot ..Turun awal sangat..ehehhe.

Datang je rumah terus wat tempahan header dan Design template..Lepas tu terus line cam ciput..Dah bosan bosan tak de idea nak wat segala..Wan mulakan lah hobi baru Wan Ai..Wat Dolly..Kali nie nak berfikiran kretif lebih sikit..hehehe..So Wan wat lah Dolly yang macam kat atas tu..Wan gabungkan Adobe Ai dan Ps..So dapat lah hasil yang macam ka atas tu..hehehe.Dolly pun tak nak tangan BOLAT lagi lah..ehehhe..

K lah korang..Tu je nak kongsi pagi nie..Lepas nie nak turun klaz lak..

Papai..

.



18 comments:

Wansteddy Tales said...

wan leh try bentuk tgn dolly. rujuk real shape tgn manusia. nk lukis tu guna pen tool. mmg mkn masa sikit nk siap. tp hasilnya insya'allah boleh dicopypaste utk lain2 dolly juga :)

miz ruha said...

sempat aje dia post b4 g klaz,,,

wa khairul onggon said...

Nang kreatip ktk ya wan.. teruskan usahamu otromen, eh usahamu wan.. :)

Wan_hazel said...

Wansteddy Tales

tengs kak..nanti free wan mesti nak try nye..

Wan_hazel said...

miz ruha

hehehe..mesti..sebab blog mesti diutamakan..ehehhe

Wan_hazel said...

wa khairul onggon

ahahhaa...abg onggon..jgn risau atromen sentiasa ada utk sawak..eh eh..makceh bang onggon..

Faizal n Fashitah said...

Hehe...masok lam PS, pakei wan pen tool k molah jarik2 nya. Mun ada wacom bamboo best gik koh ehek XD

belog saya a.k.a naz said...

wohaa..kirim salam dolly comel yea wan ..

Wan_hazel said...

Faizal n Fashitah

makceh tak..lak mek try

Wan_hazel said...

belog saya a.k.a naz

hehhee..ok2..no prob

i am S!L4H.. said...

heee...kreatip2

zaty luvlianncezzz said...

blog nie unik..luv it

Wan_hazel said...

i am S!L4H..

tengs silah..ehehhe

Wan_hazel said...

zaty luvlianncezzz

tengs taw..ehehhe

MaDiHaA a.k.a Ratna said...

sangat2 kreatiflah wan ni yer... memula masuk ingatkan blog pompuan td.. heee... jangan maree...

Wan_hazel said...

MaDiHaA a.k.a Ratna

hehehe..tengs...blog lelaki nie..ehehhe...

puteri.dyne94 said...

comey gilakk lah.. =)

Wan_hazel said...

tengs puteri