Wadah Madrasah Pengalaman: Blogger pilih blogger..layan blogger comel dan cantek je..


Sunday, April 3, 2011

Blogger pilih blogger..layan blogger comel dan cantek je..

.


Salam korang...

kali nie nak wat entri boombastik sikit..eh eh betul ke ejaan tu..hentam je lah kan..Erm...Lama dah wat tak update Tutorial Wan kan..Skang nie memang sibuk, minggu depan hope tak sesibuk skang nie..Malam malam macam nie baru Wan sempat update.K lah jom sambung topik kita tadi..

Sampai mana kita tadi??sampai England??Kuching Sarawak??hehhe..dari mana??dari tadi ???Merapu lak Wan skang nie..Otak dah tak betul sikit..Korang camne skang nie?Sihat tak??Law korang tanya Wan...Wan sihat je..cuma penat sikit..Biasalah kan...sabtu minggu nie law Tak de kuliah kerja sikit..cari duit poket..Dalam minggu nie je lah..minggu depan dah tak de dah...hehehe..

Owh ye kan...tajuk post Wan kali nie dah baca blom??tertarik??menarik??betul tak skang nie ramai blogger yang pilih blogger?law blogger tak cantek , tak comel tak nak kawan lah..Blog skang nie dah jadi medium mencari pasangan..Cinta cintun kata kan..ahahah..Ade ke yang wat macam tu skang nie??/ade tak??baik mengaku cepat...

Bagi Wan lak..Wan tak memilih pun blogger nie..Cuma satu je Wan tak suka..Blogger yang SPAM shoutbox Wan...Iklan entah ape ape..tiap tiap hari nak wat iklan..Geram geram BAN je lah terus..Padan muka..ahahha..Wan si blogger kejam..eceh..Owh ye pengunjung Blog Wan nie kebanyakkan nye golongan Hawa lah kan..ehhehe..prasan artis lak Wan nie..ahahha


k lah korang..Nak rehat lak..Update pendek je..tak yah panjang panjang..Orang tak baca sangat pun..hehehe..Apa pendapat korang pasal Tajuk post Wan nie???komen sikit...


Papai

.



44 comments:

nur annis said...

saye pon tak pilih , hehe >.<

eyjalukman said...

haha btol tu wan .

Cik Aish said...

tak tau la..mungkin betul gak. tapi tak semua la. tapi yang nampak ketara, blogger suka pergi ke blog femes. tak kira ar lelaki ke perempuan. cantik ke buruk. asal femes je, laju je terjah. hehe. dan lagi satu, blogger perempuan eksaited dengan blogger lelaki. mungkin sbb blogger lelaki tak ramai kot..ntah la.

Cik Itam @ ira said...

btol lh 2.. klu xcntik n xboombastik cm ira mesti sikit je org dtg blog kn..
klu y cntik n kebaboom mesti ramainyerr...

C I K . F Y Z A said...

kbnyakkan yg dilihat fenomen nya mmg mcm tu.. rasanya normal la kot utk manusia suka pada sesuatu yang cantik dan indah di pandang..

-so kepada sesiapa yg kureng comel dan cantik tu mcm ai ni (sob...sob...) cuba la perbaiki entri anda supaya lebih menarik :( -

Miss Dill said...

kalau kite ade pelbagai kawan dari pelbagai latar belakang, blogging akan jadi sangat menarik :)

cube kite fikir. kalau asik memilih je, otak kite jadi sempit. jadi biarlah berfikiran terbuka.

Miss Dill^^

*47!k@# said...

chomel doodle!!haha..
ermm,,tak tau la tu kan..tp tak mustahil ade yg jdikan blog sbgai tmpt cri jdoh..haha..lawak..bukan ika la tp..yg psal rmai pengunjung dri golongn hawa tu sbb memng major blogger dri golongn hawa..ratio prmpuan lbih tggi..tp ika pelik..npe ika sebaliknye ye??rmai blogger laki plak yg komen2 kt ika..haha..perasan!:P

MiSz fiFiEyQa said...

Erm btul k0t..sbb kalau kite tg0k,bl0gger yg cantek+hensem msti f0ll0wer d0rang beribu-riban...haha..tapi,teng0k jugak la..kalau bl0gger tu friendly,msti ramai jugak yg suke bc tulisan d0rang..hehe.

LoLLa AdeLLa said...

tol tu , pade lola pun gitu gak .
blogger mmg cari blog2 yg cun2 , comel2 .
* xde pe nk komen lagi *

♥sophie♥ said...

hee,, kalo itu fie tak taw lah pulak kan.. mybe ade kot sikit2 yg mcm tu (memilih),, ala,, blog tempat kita mencari kwn, share cerita..biar lah kita ikhlas dengan ape yg kita lakukan..kalo pilih rupa pon,,macam lah yg rupa cantek tu menawan hati dye.. fie lagy suke tengok hati bukan rupa ! haha :)

αωαи иαиσ said...

hahaha.. law blogger yg x ltk gmbr cm ne?? hahah.. tp blog wan nie mmg da boom pn.. ;) all the besh wan !

AliaJustea said...

mungkin kot jadi macam tu... yang cantik dan comel selalu jadi perhatian..

cIk IRa NuR HeaRT said...

sokong ler jugok! tp memilih pon xde gune.. :)
saling bertego itu yg penting...agar org xckp kite sombong ^_^

SYIEDA said...

hikhik..syieda dtg lwt wan pg2 nieh..have a nice day :)

lieyly said...

h0h0 , betul2 ada jgk yg mcm tuh kan wan...
bg alia sama ja semua , :)
hah , yg penting bl0g wan p0wn c0mel :D

Kechik 김치 said...

Haa.. sy kadang2 mcm tu jugak.. haha.. tp biasanya sy tgk dulu.. kalo blog die x cun tp entri best2 konpem sy bace !

Then sy un tak suke gak org wat iklan itu lah ini lahh.. haha

okayy.. tu je.. ngehehe

Asma Ahmad said...

hehehe... xda la nk mmilih ni.

Miss D'ya said...

hehe,tajuk gempak la.tuh laa.ramai yg pilih kasih ni.tak adil kann?

http://miss-dya.blogspot.com

asmiera emiena said...

wan , wan letak la like button kan entry . boleh as like banyak banyak . hehhe ;))

Wan_hazel said...

nur annis

sama lah kita..kan bagus amcma tu..ehehe

Wan_hazel said...

eyjalukman

yep..betul3...hehehe

Wan_hazel said...

Cik Aish

entah lah wan tu taw..nak komen pun tak taw nie..eheheh...tapi ade gak yang memilihkan..

Wan_hazel said...

Cik Itam @ ira

alah ira..kita sama je..wan nie pun tak de rupa...nak kata fames lagi lah tak...

Wan_hazel said...

C I K . F Y Z A

yep betul tu...entri jadicantek nie da boom lagi syok kan...hehehe..

Wan_hazel said...

Miss Dill

yeah..bila Miss Dill dah berkata2..wan sokong sesangat..betul tu..

Wan_hazel said...

*47!k@#

tengs doodle biase2 je...tu lah kan..ada lak jadikan tempat carikan jodoh..law dah jodoh nak wat camne..hehehe.

Wan_hazel said...

MiSz fiFiEyQa

yang nie pun wan suka..law blogger peramah n suka BW denagn cara yang betul,...lagi lah bnyak follower kan

Wan_hazel said...

LoLLa AdeLLa

yep betul..and segelintir lah kan

Wan_hazel said...

♥sophie♥

fie..bhetul tu..wan pun sokong..law muka je hati kotor bek tak yah kan..eheheh

Wan_hazel said...

αωαи иαиσ

tengs..hope blog nie leh kekal...eh law tak letak gambar tak de lah yang nak jenguk kot..ahahha..ye ke??

Wan_hazel said...

AliaJustea

tu lah kan...manusaa dah mcam tu nak wat camne...

Wan_hazel said...

cIk IRa NuR HeaRT

nasiblah wan nie tak sombong kan..ehhehe..yeke??

Wan_hazel said...

SYIEDA

tengs..malam lak wan eply nie..ehhehe

Wan_hazel said...

lieyly

hahaha..tengs..blog wan biase2 je..

Wan_hazel said...

Kechik 김치

ehehhe...memilih ye???so blog wan nie blog pilihan tak??hhahahha

Wan_hazel said...

Asma Ahmad

gd2...bagus..ehehe

Wan_hazel said...

Miss D'ya

memang tak adil pun..law tak femes org tak tgk nye

Wan_hazel said...

asmiera emiena

ahahha..nanti wan try wat..ehehhe

cIk IRa NuR HeaRT said...

hahaha...lau wan sombong xde la bls komen2 nie sume... :)
xsombong la tue yg bls sume...sporting~

Cik Yana said...

Cik Yana tak pilih pun. Biasa cik Yana akan tengok content belog tu best tak bace. Tak cantik, tak hensem pun ape kisah kan. Bukan nak buat orang umah pun. Hahaha~

Entry terkini: Hadiah dari Johor dah sampai. Thanx cik Ailyl :)

Wan_hazel said...

cIk IRa NuR HeaRT

ahahha...yeah wan tak saombong..ehhehe...peace

Wan_hazel said...

Cik Yana

ehehe..betul tu yana..wan sokong...

Miss D'ya said...

abg wan_ tuh laa..memang tak patut..blogging ni bukan skadar nak share information,but ruang utk bkenalan dalam dunia blogger. ;)

Wan_hazel said...

betul2...lagi syok blog dari FB...ehhehe