Wadah Madrasah Pengalaman: Free Donwload Siti Nurhaliza-Bukan cinta biasa version Nobody(wonder girl).MP3..Video Siti Nurhaliza-Bukan cinta biasa version Nobody(wonder girl).


Monday, April 4, 2011

Free Donwload Siti Nurhaliza-Bukan cinta biasa version Nobody(wonder girl).MP3..Video Siti Nurhaliza-Bukan cinta biasa version Nobody(wonder girl).

.



Salam Korang...

Kali nie nak kongsi Video lagu Siti Nurhaliza versi Nobody nie lak..Comel je lah Siti nie...Comel comel..Suka suka..Alahai ...Dalam Video tu ada lagu Nirmala gak..Yang paling Wan Suka..Lagu Bukan cinta biasa versi Nobody tu lah..Skali tengok tak puas ..Nak tengok slalu slalu..ehehe..Law ade yang tak taw..Lagu ni dinyanyikan masa ABPH 2010 malam tadi..So video ABPH malam tadi lah nie..ehhehe.Suka nya tengok Siti menari Nobody nie..alahai comel Siti..


Kat bawah nie Wan sediakan Mp3 untuk korang Donwload..Lagu Bukan cinta biasa Versi Nobody k..So selamat mendownload..Best je lagu nie..hehehe..Korang leh dengar and tengok dulu Video tu sebelum korang download or time korang download..Layan...


Siti Nurhaliza-Bukan cinta biasa version Nobody(wonder girl).MP3


Papai.


Siti Nuraliza pun minat K pOp..Korang bila lagi??eceh..ehehhe


.



8 comments:

Safryzah said...

Assalamualaikum Wan....
Wan, I Need Ur Help !!!
My blog dh dijangkiti virus !!!
Wan tau tak mcm mana nak hilangkan ataupun kurangkan virus kat dlm blog tu??
Please help me.....

αωαи иαиσ said...

huhuh.. besh la wan ;0 tq la wan ;) cm taw2 j hana cri lagu nie.. ;)

Wan_hazel said...

Safryzah

ok yg kene buang linj or banner or ape2 yg berkaitan..kbnykn virus dtg dari link k..leh tgk kat sini..http://www.muhammadtarmizi.com/komputer/malware-pada-blog-dan-penyelesaiannya

Wan_hazel said...

αωαи иαиσ

ahahha..welkam hanna..ehehhe

Safryzah said...

Thanks Wan... Sya nie dh nak menangis sbb hal tuh.. Thanks bnyk2..

Wan_hazel said...

welkam...hehehe...peace...dah tak yah nangis k

Safryzah said...

Oh ya, lupa nk tnya..
Bila sya dh buang ape2 yg buatkan blog sya ada virus, secara automatik virus tu akan hilang ke?

Wan_hazel said...

Insya Allah akan hilang...