Wadah Madrasah Pengalaman: Bukan Students kalau tak DOTA...DOTA lai..!!!


Monday, April 4, 2011

Bukan Students kalau tak DOTA...DOTA lai..!!!

.


Wan pun nak main DOTA

Salam korang...

Hari nie nak wat entri pasal Dota lak..Korang taw tak??Game Dota..Dota Dota..Aiyo..Law tak taw , Wan pun tak taw..ehhehe..Eh eh..janganlah nak bunuh diri lak..Bukan semua orang taw Game Dota nie..Ada yang taw dan ada yang tak taw..


Tajuk kali nie pun macam Boombastik sikit...Law sesape kaki Game nie mesti View Wan nya Entri nie.Mesti dah View nya..nak baca lah kan ..hahaha..Betul ke tajuk entri Wan tu..Bukan Students kalau tak DOTA...Skang nie Game nie dah macam Virus lak..dari Wan yang tak minat pape pasal Game nie terus melekat dengan Game nie...Dah macam orang gila lak men Game nie..Sampaikan jam 4.00 pagi baru masuk tidur..Wan tak lah macam tu..Law kengkawan Wan sanggup tu...




Ok..yang kat tas nie gambar kengkawan Wan yang gila Dota dan kaki Game..Nie baru 3 orang..Belum lagi yang lain lain..UTM krew Icats semua gila Game nie..lelaki lah..And ada gak sesetengah yang tak minat..Yang tu tolak tepi lah..dia orang tak minat sebab dia orang pelik skit..ahahha...ye ke??Wan pun tak taw..saje je wat andaian yang bukan bukan..Nanti masa kat Kuala Lumpur kat UTM semarak mesti kita orang akan main GAME nie..Lawan lawan..hehehe..Tak lama lagi nak terbag dah kat UTM semarak nie..17/04


Erm apa yang best GAME nie erk??Law korang tanya Wan..Wan akan jawab syok main koz seronok and leh tunjukkan kejantanan..Eceh ye ke?? "kalo jantan DOTA lai..!!!"..Kata kata dari preslly..hahaha..


Eh k lah korang..Korang law nak taw lebih lanjut pasal Game Dota nie..Google lah sendiri..


And law korang ada pengalaman yang menarik pasal Game Dota nie..Share lah kat ruangan komen ye...Apa pa je..Korang sakit hati ngan Game nie koz Adik lelaki korang tak dapat tinggalkan laptop dia..Or korang ada Boyfriend yang tak pernah nak crita pasal lain selain DOTA..Or korang ada kawan yang mata macam panda sebab berjaga main Game nie..Or apa lah...hehehe..Or korang ada Girlfreind yang giler hebat main nie...


K lah..
Papai

Tu je..


.



26 comments:

Ifti Larina said...

haha. mmg laki gilaa dota. tp my bf nasib baik tak. sbb die tak reti main sgt. hehe baguslah nt karang bila msg die tak dlayan!

caliph shuriken said...

mmg student suka sgt layan game DOTA ni.. tambah2 msuk garena msti layan smpai pagi.. tp jgn lupa gi kuliah ok, hukk...

latest en3: hayabusa di taman sakura

C I K . F Y Z A said...

classmate last year (budak lelaki semestinya) sanggup lompat pagar sek kul 3-4 pagi semata-mata nak g maen DOTA kat cyber cafe.. kalau tak silap hari last exam spm kot..

TERBAEKKKK.....
*sila baca ikot nada BoBoBoy*

ecadwinkyasha said...

DOTA DOTA DOTA :)..
budak lelaki dan DOTA yang tak dapat dipisahkan :)

nur'aifaa said...

epa tahu juga pasal game dota niy . selalu dengar kt sekolah dulu bdk laki cerita sal game niy . tapi x pena bukak . adik pon suka main game niy . memang kalo main game niy dia sanggup tak tido sampai pagi. :D

Adii NakHeran said...

wahh,, best dota meh,,
hari2 men dota,,,,
hehe,, penah masuk tournament kat MMU,, tapi kalah pusingan pertama,,, cina control game ni kat malaysia,

Wansteddy Tales said...

kalau nak tau, hakak ni hantu game. segala jenis game yg belum keluar kat pasaran akak dah download dulu. siap google crack! hahhaa... game fav akak the sims series. tp skrg sejak berumur ni kohkohkoh... batuk org tua ^^ hakak bealih pada hobi yg menjana bakat pulak. teruskan minat design2. leh uat side income haha. ketagih kalau main game ni. xboleh nk mulakan. nnt dah tercetus habis kacau bilau jadual kerja hahhaha

Wan_hazel said...

Ifti Larina

ahhaha..nanti mesti dia minat nye..ahahhaa

Wan_hazel said...

caliph shuriken

a ah bro..GG katakan...online game samapai pagi..huis...sapa lah budak tu

Wan_hazel said...

C I K . F Y Z A

ahahha....sampai camtu skali...hehehe...

Wan_hazel said...

ecadwinkyasha

betul2...DOTA LAi..

Wan_hazel said...

nur'aifaa

wah..adek tu law men samapai pagi tahan kan..study lupa lak...hehehe...

Wan_hazel said...

Adii NakHeran

a ah betul tu..cina kontrol game nie..

sally luvluv said...

best apa layan dota . . aku pun layan dota jugak wei . .
ahahahaha . . paling best bila dah kill org . . ayoyoyo rasa mcm dunia , kita yg pnya . rasa hebat la konon ehehehe . .

zahidah dihaz said...

dota? first time dengar nama game tok...nak google doloklah...

tiQo...(-_-'') said...

dota dota dota...
semua abg aku main benda tu...nak buat cmne...
mmg laki ramai minat main dota...
hahaha...

meh join kontest kat sini...
rm1oo...menang dan dapat...


http://greentiqo.blogspot.com/2011/04/contest-rm100-untuk-dimenangi-dari.html

zieyRa suLLey© said...

asal kite tak bley shout?

adrina razali said...

haha tak reti main bende alah nie tp pas abis spm 4 sure akn cuba punye , skrg tak bole lg ;)
btw , doodle wan lawa . suka tengok , kemas jaa :D

cinta nabella said...

mmg laki gila game dota ..bf farah un mcm keja maen ja dlu ..smpai lewat-2 malam ..skrg dh brubah ..haha..naseb..

Wan_hazel said...

sally luvluv

ahahha..betul2///"1st blood"

Wan_hazel said...

Wansteddy Tales

ahhaha...baik akak tak yah men game dah..ehehhe..law tak mesti GG nye..garena online game..men sampai pagi..hehehe

Wan_hazel said...

zahidah dihaz

ok...google jak ktk..ehehhe

Wan_hazel said...

tiQo...(-_-'')

ahahha..lelaki lah katakan..DOTA..eheheh..ok nanti wan usha kontes tu k

Wan_hazel said...

zieyRa suLLey©

tak leh shout maksudnye apa???tak leh nak post shout kat shoutbox wan ke??

Wan_hazel said...

adrina razali

ahahha..mesti cuba nye...syok

Wan_hazel said...

cinta nabella

naseb..ehehhe..gud2..