Wadah Madrasah Pengalaman: Icon Shoutbox kyuhyun suju


Friday, June 17, 2011

Icon Shoutbox kyuhyun suju

.



http://2.bp.blogspot.com/-nRxWp-jBrvg/Tfw2lngxuDI/AAAAAAAAG8E/WUTRMdFRx2M/s1600/shoutbox%2Bicon%2Bkyuhyun%2Bsuju.png



Copy and paste dalam icon shout korang...Ganti masuk je..Korang leh uba size icon nie k..tengok tutorial nie..Tutorial Ubah size gambar tanpa perlu edit gambar.

.



22 comments:

adib syazwan said...

icon shoutbox gambar pemain bola ade x?=P

Nur Batrisyia said...

thanks Bang Wan :)

nellyQyuhyun said...

hehe ni pic lame,,tp cun gak,,,thx wan coz watkn nelly icon sb ni,,,nk tnye lau nk wat cmni kt photobuket x leh ke wan?,,coz nlly xde photoshop ler,,nelly pnye header pon ade bground puteh,x tau cmne nk buang,,huhu...bruk btol

Wan_hazel said...

nellyQyuhyun

leh tgk kat tutorial wan taw camne nak wat header tu...

Wan_hazel said...

Nur Batrisyia

welkam

Wan_hazel said...

adib syazwan

law nak..wan leh watkan//tapi nak pemain bola yg mana??

aku & Fantasi said...

mcm mne buang background gmbr kyuhyun tu?

Wan_hazel said...

aku & Fantasi

tgk tuto adobe wan k..cek ce tutorial semua tu...

NANA said...

hee ~ wan , law ade masa, tolong buat gambar yong jun hyung BEAST pulak yep ? hehe ^^ . comel icon niii ~ T^T

Wan_hazel said...

hehehe..Insya Allah..tak janji taw

cik Twinkle Away said...

abg wan ,
nak amek bolehh ?
cute la .
kalau rajin wat la gambar sungmin suju plak .

hehehehe .

Wan_hazel said...

hehehe,,,leh je nak ambek..Insya Allah..tak janji taw

`kid☆ginger` said...

saya ambik Kyuhyun ni yer ;DD mekaseh!
terima request tak? saya nak Eunhyuk jugak^^

Wan_hazel said...

ok..Insya Allah wan akan wat..tak janji taw

RynieNas * KyuRyn said...

salam abg wan....first time jumpa pic kyu utk shoutbox..huhuhu...tapi ne pic lame la...anyway..tq...kalau boleh buat la lagi pic kyuhyun ne...hehe

Wan_hazel said...

hehehe..tengs....

SiBudakPink said...

abang Wan ...saya ni baru je buat blog...so, masih tak pandai lagi nak buat semua tu ....
kalau ada masa ...boleh tak abang Wan tolong ajarkan ...

Wan_hazel said...

SiBudakPink

boleh je..leh PM kat FB wan k..cari je Wan hazel

chocolate ghost here said...

wan..blh ta wan tlg sye..
kalu blh..tlg buad shoutbox icon pic leeteuk (suju)..kalu blh larh,,kalu ta blh ta pa larh

Wan_hazel said...

PM wan kat FB k..wan hazel

Nur Qamarina Zulaika said...

Salam .. kalau icon untuk Donghae (SuJu) ada tak ? hehe :)

Wan_hazel said...

tak de lak rsanya..try cek kat bhgian tutor k