Wadah Madrasah Pengalaman: Icon Shoutbox nickhun 2PM


Friday, June 17, 2011

Icon Shoutbox nickhun 2PM

.



http://4.bp.blogspot.com/-5kCOObQRPbc/TfrP4_HwvjI/AAAAAAAAG5k/CY03pzOPJEI/s1600/nickhun%2B2PM%2Bshout%2Bicon.png


Copy and paste dalam icon shout korang...Ganti masuk je..Korang leh uba size icon nie k..tengok tutorial nie..Tutorial Ubah size gambar tanpa perlu edit gambar.

.



19 comments:

Mila Ahmad said...

wan mila xigtla camner nk masukkan code ni dlm icon dah lupa -__=

Budak Giler Cadbury said...

thanks wan :)

Amirah Adnan said...

tak menjadi pon?huhu

daeyoung =.=' said...

comel la... mintak tlong buat yang no mi woo -boyfriend- boleyh??.. :))

Ezzaty Emilea said...

saya amik ye icon ni ! hehe

Wan_hazel said...

Mila Ahmad


tukar je icon kat shoutbox tu...

Wan_hazel said...

Budak Giler Cadbury

welkam..ehehhe

Wan_hazel said...

Amirah Adnan

erk pasal lak tak menjadi??

Wan_hazel said...

daeyoung =.='


banyak nye permintaan..law free wan wat k

Wan_hazel said...

Ezzaty Emilea

ok...peace

jangjangkhun said...

whoaa.thanks wan :) kalo bolehh...nak wooyoung..hehe saje je laa...thanks taw!!

Wan_hazel said...

hehehe//welkam

esuden said...

slm..nk tye mcm mne nk dptkn icod tw? x fhm lh..yg mne nk kene ganti..tmpg tnye ye..thnkzz

esuden said...

slm..nk tye lh..mcm mne nk dptkn icon tw? yg mne nk di ganti icon tw? x fhm lh..sye gune cbox..thnkzz(hrp bleh ajarkn sye)

Wan_hazel said...

guna shout jenis apa??hide ke??float ke??

esuden said...

x tau lah..he3..berbeza ke dua2 shotbox tu? tpi sye cume nk tau mne nk tkr icon kpde icon yg awk ksi tw?

Wan_hazel said...

a ah..beza sgt...nie mesti tak faham lagi kan...kalau awak guna hide shoutbox cara tukar icon dia lain..aklau awak guna float cara tukar dia lain..so awak leh google amcma mana nak tukar shout jenis yg awak pakai..contoh nya kalau awak pakai hide shoutbox..awak google lah tutorial tukr icon hide shoutbox..

Ida Nichkhun said...

thanks ^^ , mmg nk cri pun gmbr khun <3

sAiakEma said...

wan,,nanti tolong buad yg junho pulak boley??