Wadah Madrasah Pengalaman: Remember Remember


Saturday, June 18, 2011

Remember Remember

.

Anonymous is just that. They could be the fat guy with bad acne eating McDonalds, but they could also be your neighbor, your boss, your Algebra teacher, your Psychologist, or your entire town. To generalize Anonymous is impossible, for Anonymous cannot be generalized just as any one person cannot be generalized. You have no clue and no idea.


Salam korang...


Apa kaba korang semua??hope sihatlah hendaknya..Wan ok je..cuma perasaan nie bercampur risau akan berita yang sering bertenggek di bibir entri blogger..Masalah pengondam yang makin berleluasa..Seketika dengan serangan laman sesawang milik kerajaan..Sekarang mula heboh nak mengondam laman Blog lak...Entah auta atau fakta..Sampai skang Wan tak leh nak pastikan kepastian benda nie..Hope list yang disenaraikan tu bukan lah list untuk digodam tapi benar benar sebagai promosi seperti yang dinyatakan..


Wan sayang sangat blog Wan..sini je lah tempat Wan leh cari duit poket untuk Study..Blog nie jugaklah tempat Wan nak kongsikan ilmu untuk semua..Blog Wan bukan Blog lucah dan bukan blog yang suka aibkan orang..Segala yang ada semua untuk dikongsi dan bukan untuk bermegah.."Yang baik itu datang dari Allah dan segala yang jahat/buruk itu datangnya dari diri Wan sendiri"



Senarai blog
CTRL+F untuk memudahkan pencarian blog..




.



19 comments:

miss A said...

takut juak tok huhuuuu

Wan_hazel said...

miss A

mek gik lah takut..

Han Hanan said...

kalau wan nyer blog kena hack susah la,sebab kebanyakan tuto han tgk blog wan je :(,tadi tgk wall wan ada org bg amaran,takut gila baca

shafinaz rozaini said...

bahaya ni..

Dawia.Honeyputri ❤ said...

Harap semuanya ok..
Kita sama sama doakan k :(

eisya's diary said...

seram giler lah.. d0a lah sem0ga blog wan n bl0g sume rakan2 kita yang lain xkna ape2.. amin..

Подтверждаю said...

as salam..
takut? kenapa perlu takut? entri boleh diback-up. widget, template, komen reader pun boleh diback-up.

blog kena padam, masih boleh merampas nama 'domain' yang sama dalam blogspot.

yup. tu hanya promosi bagi mereka yang kerap hanya sekadar ziarah profile dalam gb sambil drop komen
hai! ziarah sini sambil drop link blog!.so, dah dapat peluang, guna jer peluang keemasan ni untuk bw sebanyak mana sampai muntah. tak perlu semakkan msg dalm profle msg dengan spam link blog. link profile gb, takpe ler...

semak.semak.semak

tapi tu kata pihak pertama. pihak, kedua, ketiga, dan seterusnya, tak semestinya sependapat.

so, buat jer bakcup. tukar password berselang seli. kalau bukan orang sama yang hack, orang lain. bukan satu dua group yang ada.tiada jaminan.

dalam list2 tu, ada yang dah di-hack. boleh dikira, lebih dari 30 buah blog secara rambang yang pakcik tengok sekali imbas.

ambil langkah awal.tu je yang pakcik boleh pesan. jangan malas.

=)

ice cream said...

eyh..mena kha towk bng wan>>??adohh..adohh..ney gaya kta towk owe??

belog saya a.k.a naz said...

seram gak lah seyh .neway ,kita semua kena b careful jerlah k :)

mohd.syafiq said...

alamak blog wan nak kena hack lah,susah lah klau cam nie......

Aerol Hafiezi said...

mtak gambai ni wan!

Wan_hazel said...

Han Hanan

nak wat camne dah nasib kan..tp wan dah ekot gak nasihat blogger...bhga2 lah kan

Wan_hazel said...

shafinaz rozaini

yep..

Wan_hazel said...

Dawia.Honeyputri ❤

amin...hope semua ok

Wan_hazel said...

eisya's diary

amin..

wan doakn gak

Wan_hazel said...

Подтверждаю


tengs pak cik..tap wan tak pernah masuk pun GB tu lagi sejak dia kene malware aritu..n wan tak pernah pun ping blog kat sana..

Wan_hazel said...

ice cream

yalah...bngung lu mek eh

Wan_hazel said...

mohd.syafiq
tolong doakan supaya tak kene je

Wan_hazel said...

Aerol Hafiezi


ok2..ambek je