Wadah Madrasah Pengalaman: BE Earning...Nuffnang iklankan Blog Wan Hazel dan selamat kembali ke sekolah


Monday, June 13, 2011

BE Earning...Nuffnang iklankan Blog Wan Hazel dan selamat kembali ke sekolah

.



Salam korang...

Camne Sekolah adeq adeq hari nie.. seronok??tak sabar kan nak bukak Blog..ehehhe..Hope tak de lah adeq adeq yang kene denda bab tak siap kerja sekolah..Dan mesti ada yang dah dapat kerja sekolah yang berlambak.."Alahai benci nya sekolah"..Tak pe..Masa skang mesti ramai yang benci sekolah..nanti bila dah masuk IPTA or IPTS..Adeq adeq nanti akan mula rindu Sekolah..Percaya lah..So hargailah setiap masa remaja kat sekolah tu..Bagi pelajar tingkatan 5 dan 6 atas tu...Carilah kenangan yang paling indah buat teman teman korang k.nanti tak kan jumpa dah..Masing masing dengan jalan sendiri..Sorang lupa sorang..sorang lak lupa sorang..



Berbalik pada topik asal..Belum habis lagi mengenai Pertandingan Blog kreatif anjuran kerajaan Selangor..Belum habis lagi Blogger kempen sana sini SPAM sana sini suh Vote blog dia orang..Buat group or event dalam FB..Masing masing punya cara nak perkenalkan blog dia orang..Wan tak kisah..Setiap orang ada cara tersendiri cuma Wan Tawar hati dengan kontes berunsur VOTING.Nampak tak kat atas Blog Wan tu..Ada BE earning dari NUFFNANG ..Iklan memanjang je..Law tak de makna nya iklan lainlah tu..


Iklan Blog Wan dari Nuffnang tu macam dalam gambar bawah nie..terima Kasih NUFFNANG..tak sia sia Wan setia dengan Nuffnang.



O
k tak yah klik Iklan tu..bab tak leh nak klik pun..Hehehehe..Tu Header Blog Wan je..Wan dah ubah sikit..hahaha..nampak tak perbezaan??Tak de nya Nuffnang nak taja blog Wan nie.Tak de maknanye kan Nuffnang.Wan tak nak guna awan awan and garisan garisan kat header Wan dah..Sebabnya..Kehidupan nie memang sesuatu yang kita tak pasti dan kehidupan nie sememang nya Luas..Warna pun Wan tak ubah..Wan suka Warna nie..Tenang..Orang nak guna Tutorial pun tak tension sangat..Dan kedudukan Ads Leaderboards Nuff Wan tu..Wan ubah letak lekat lekat atas Header tu..So masa korang baca entri nie pun tak kan ada ganguan dah..Semua nya untuk kesenangan korang..


Yang kat atas nie Header Blog Wan..Satu set dengan iklan Nuff ..Nanti Law ada iklan Nuff Iklan rekaan Wan kat header tu akan ditutup oleh iklan Nuff tu..Insya Allah sekiranya koding yang Wan wat nie betul..baru try test and cuba..Masa Wan taip entri nie pun Wan belum lagi save Template yang Wan kodingkan nie..Masa publish entri baru Wan save template..Huh..Baru Wan taw skang nie koding HTML blog Wan punya lah berlambak beribu riban..Sampaikan tempat koding Header pun Wan dah tak ingat dah..CTRL+F lansung tak membantu..hahaha..(Wan guna Classic Template)

Ok tu je untuk hari nie..Law ade yang tertipu tu..Wan minta maaf..Saja je nak kasi jelez korang tadi..hehehe..Peace.

Kamek sayang kitak bah..


.



30 comments:

pu3mas said...

kmk xphm ..

Scarlett O'Hara said...

Alamak Tipah tertipu!

Mommy Pinky said...

alolo. tak jeles pun. klau dpt, mmg tumpang bangga plak. pastu berebut minta tips. ahaha.

anieysayangkamoo said...

waa .. dapat sponsor dari nuff ka wan ?? best na wak yaaa~

Wan_hazel said...

pu3mas

ktk xperlu faham..ahahha

Wan_hazel said...

Scarlett O'Hara

ehehhe...peace

Wan_hazel said...

Mommy Pinky

ehehhe...tu lah mommy..law ade je lah nuff nak sponsor kan best..hehehe

Wan_hazel said...

anieysayangkamoo

hahaha..xdalah ..ktk ya baca lok entri mek k

Aida Omar said...

la..nasib tak tunggu iklan nuff kt atas tadi..upenya wan tipu je. hahaha...

Wan_hazel said...

hehehe..tipu je..nasib bek tak caya

anieysayangkamoo said...

mek baca p mek xfaham ... iskkkkk .. bulak na wakk ehh .. ngegeh jwakkk .. idup2 mek dbulak .. ahahahha

Wan_hazel said...

hahaha..mati idup mati idup gik ktk kenak bulak..ahahah

k e y r i said...

haha tipah tertipu bah! nyaris2 ingatkan betul td. untunglaaaaaaaaa.. haha :D

^^eKaTiKaH^^ said...

haha..hampir-hampir terpedaya.. :p

Wan_hazel said...

k e y r i

ahhaha...law betul mesti wan bangga nye..ehehhe

Wan_hazel said...

^^eKaTiKaH^^

ehehhe..nasib bek baca sampai habis kan

panda putih said...

tahniah! tp bile buat cmni lebih senang nak bace.. xserabut2 dah

shazika said...

lawa nyer header

~NajiLaA~ said...

haha...tertipu gak la sket.. ;p

fasihah al mujibah said...

hahahaha... ingatkan btul2... hampir2 caya..

Wan_hazel said...

panda putih
hehehe,a ah kan..tak serabut dah

Wan_hazel said...

shazika

tengs header biasa2 je tu

Wan_hazel said...

~NajiLaA~

ehhehe..skit pun tertipu gak..ehehhe

Wan_hazel said...

fasihah al mujibah

nsib bek baca sampai hbis

LaDolce RhiyadZh said...

=='' Ingatkn pc yad dah nak rosak, click2 iklan tu, hahaha rupenyer sje2 je lha ye. haish xD da byk kli reload semate2 na bkk iklan tu :P

Wan_hazel said...

hehehe..nampak nye yad tertipu..ehehhe...tak leh klik pun yad...iklan palsu semata2..

Wansteddy Tales said...

saja je dak Wan ni wat saspending harini. Terpikir gak... mesti Nuffnang cari blogger2 femes je nk pomot blog derang. Sekali eden tertipoo haha... kreatif Wan! Pasni leh gunapakai idea wan ni :D tp mmg besh kalau ada org sudi nk taja blog kita kan... (berangan xsudah dah hakak hahahhaa)

Wan_hazel said...

Wansteddy Tales

hahaha...akak tertipu..tengs kak..."wan tak kreatif tapi minat seni"..ehehhe..best je kan bila tgk header ada Nuffnan n iklan sndiri ni..

a ah kn kak..law ade yg nak taja blog kan best..hehehe..

Syahirah Suhaili said...

apa ya wan? kmk xphm juak..bekali2 mek maca,gk juak blur2..haha..ya nang iklan nuff ka or apa?

Wan_hazel said...

Syahirah Suhaili

iklan mek pun ya...hehehe..oh tak salah faham..ehehhe