Wadah Madrasah Pengalaman: Pertama Ramadhan meng"Cashout"kan Churp Churp


Monday, August 1, 2011

Pertama Ramadhan meng"Cashout"kan Churp Churp

.


Salam Korang...


Camne Ramadhan pertama korang???Hope korang boleh tahan lah kan..hahaha..Tak kan lah ada yang ponteng..Aiyo..Pejam celik pejam celik je dah masuk bulan Ramadhan kan..lepas nie pejam celik pejam celik masuk lah Syawal..erm..Dunia semakin modern masa pun bergerak seiring dengan kemajuan..internet pun dah makin laju nie kan masa..kalau nak laju guna lah UMobileBroadway walaupun Wan guna Strymex..ehehhe


Hari nie bersyukur sangat sebab selesai menunaikan ibadah puasa untuk hari nie..Insya Allah tak kan ponteng selama sebulan nie dan diharap segala ibadah Wan diterima oleh Allah..Penat sangat hari nie..Klaz pagi sampai petang..Bawak lak lappy yang berat law ade IPhone kan best..Iphone yang macam nie...IPHONE.boleh lah online sementara nak masuk klazkan..hehehe.


Pape pun bagi papa dan mama Wan nak kongsi kegembiraan Wan nie dengan semua baby baby . Wan dah tak baby lagi so mama dan papa leh tengok kat sini taw Trudy & Teddy..




So skang nie Wan dah cashout dah Churp Churp Wan.RM107.40 Tak sabar nak dapat cek..ehehhe..Skang nie Wan tunggu cek Nuffnang dan Churp Churp..Leh lah guna untuk Raya...Alhamdullillah rezeki bulan Ramadhan..Bagi sesapa yang tak taw..Wan baru gak dalam Churp Churp nie ..Wan start wat Churp Churp pada 29 june dan skang dah 01 ogos..Bagi sesapa yang belum wat lagi tu..cepat cepat lah daftar k..


Tutorial daftar Churp Churp



P/S: Wan menang top 20 race Churp Churp tapi Wan duk kat Sarawak so tak leh ambek kat tempat dia orang...Macam mane ye..



k lah korang


Papai


.
Link



16 comments:

ADfeez said...

wah... wan.. nk kuakan nk buat apa tu/? hehe ;D

Wan_hazel said...

hehehe..nak beli baju raya..ahahha

Cik Teddy said...

wah..alhamdulillah rzeki ramadhan..hihi

caliph shuriken said...

congratz wan.. sy blom cukup lagi nk cash out, huh...

Chuu Muqhlis said...

wahaa., gile kentang ah!
sifu ! :D

Wan_hazel said...

Cik Teddy

a ah..rezeki ramadhan

Wan_hazel said...

caliph shuriken

tengs...nanti leh lah cashout kan

Wan_hazel said...

Chuu Muqhlis


giler kentang??hahaha...makan kentang

alif haris said...

waaah hebat la bro :) byk duit .. boleh blnje aku kui3 .. hehe

nadia fatihah said...

wah bestnyer jadi wan. :)

Dawia.Honeyputri said...

tahniah wan :) rezeki bulan puasa.. banyak jugak earning ...hehe

Wan_hazel said...

alif haris

hahha..rzeki bro...Alhamdullillah..hehhee..jauh cmne nak blanje..(alasan2)hehehe

Wan_hazel said...

nadia fatihah

hehehe..best ke jadi wan???

Wan_hazel said...

Dawia.Honeyputri

a ah..tengs..rezeki...syukur sesangat..

Cik Cactus said...

salam wan camne kite nak letak churp ni kat blog kite?xberapa nk phm sgt la..tq wan. semalam pegi bazar desa ilmu x?xnmpk pon

hyz said...

wahhhhhh bagus2