Wadah Madrasah Pengalaman: Contes design tin Nescafe


Wednesday, August 3, 2011

Contes design tin Nescafe

.

Klik banner untuk ke page kontes


Salam korang..

Kali nie Wan share kontes nie..Senang je nak wat..Tak susah pun..Korang tengok dulu taw.Contes design tin Nescafe.Mana taw rezeki masing masing..Korang wat design tu dia orang akan kasi Tool sikit kat korang dalam page tu..So korang cuma perlu fikir denagn kreatis je..sapa tak nak RM10 000 tu..Wan sangat..ehehhe..


K lah korang tu je Wna nak share kat korang..

Pape pun

cepat cepat jenguk k...

Kalau korang menang kasi lah Wan sikit hadiah..ehehhe..



Papai..


.
Link



2 comments:

Nur Fateha Wahab said...

baru buat wordless wednesday pasal ni.hehe.. btw wan ada sdkit pghargaan buat wan dkt entry 10 blogger :)

Wan_hazel said...

Nur Fateha Wahab

hehehe...fateha ...wahab tu nama ayah ke??law nama ayah..samalah nama ayah kita ..ehehe..ok wan jenguk lah..