Wadah Madrasah Pengalaman: Ramadhan Ketiga Ku


Wednesday, August 3, 2011

Ramadhan Ketiga Ku

.


Kalau nak doodle nie sila minta k..

Salam Korang...

Waaaa...dah hari ketiga Ramadhan dah kan..Alhamdullillah..Syukur sangat..esok dah hari keempat lak..lusa hari kelima..pejam celik pejam celik terus je raya nanti..ehehehe..Bulan Ramadhan nie Wan tetap akan update Blog Wan.Entri sebelum nie. Pertama Ramadhan meng"Cashout"kan Churp Churp dan Hari kedua Ramadhan..Tiap tiap Hari dibulan Ramadhan Wan akan wat satu entri..Insya Allah jika tak de halangan..


Owh ye..bagi sesapa yang belum join kontes design Untuk Nesacafe korang join lah k..tak susah pun..Meh tengok kat page nie..Nescafe-Chilllah..mana taw rezeki leh menang beribu ribu..Law menang tu kasi lah Wan sikit..hahaha..




Hari nak cerita lagi pasal Churp Churp.Semalam Wan dapat RM3.00 hari nie bila tengok dah dapat RM7.20..Naik RM4.20 dalam amsa sehari.Kan Wan dah cakap Churp Churp nie bukan perlu traffic ke blog cuma perlu klik klik je...Pape pun kalau korang masih kabur kabur pasal Churp Churp nie..Korang leh tengok entri Wan yang lepas..Klik link kat bawah nie k


http://wanhazel.blogspot.com/2011/07/jom-kenali-churp-churp-dan.html


Erm korang ada tak guna Digi??orang kuning tu??digi best ke guna Digi tu??betul ke apa yang macam kat page nie..Digi-dep-buddyz..Leh dapat panggilan free ke??



If you are a DiGi® Easy Prepaid customer, sign up for Super Buddyz™ to make FREE calls and send FREE text messages to your three Buddyz™ ALL DAY, every day!


Kalau korang nak Doodle kat atas tu..Ambek je k..Wan bagi percuma..hehehe


ok tu je

Papai korang



.



42 comments:

Cik Nani Noraini said...

wan,nani mintak doodle kat atas tu ye..cumellll sangat..hihi

renjerkabloi said...

ala comelnye dudel wan buat!!
ana nk amek boleh x wan??
comel sgt!!! :P

Faqihah Husni said...

Wan! Selamat Berpuasa :)

Nak doodle boleh?

http://www.faqihahhusni.blogspot.com

Apel D. Doragon said...

kalau klik sendiri aci x wan?

Wan_hazel said...

Cik Nani Noraini

ok boleh je..ehhehe..tak jadi masalah

Wan_hazel said...

renjerkabloi


boleh je..tak jadi msalah...

Wan_hazel said...

renjerkabloi


boleh je..tak jadi msalah...

Wan_hazel said...

Faqihah Husni

boleh je...hehehe...peace

Wan_hazel said...

Apel D. Doragon

aci..tapi jgn lah klik slalu..sekali setiap hari je..sebab dia cek IP adress

diana said...

dah seminggu lebih tak berkongsi iklan churp2 tu..tak banyak pun dalam nya..
lambat lagi baru boleh cash out.
selalunya wan share kat mana ye??
facebook dan twitter je ke??

cik ana said...

wan, yg digi tuh betul sebab ana guna digi easy prepaid tuh.. tp no dia mahal skit.. call n msj mmg free tp no yg kte aktif.. 3 buddyz 3 fnf.. call bla2 masa free..kre krdt mmg xgrak la.. tp klau krdt expired xdela free,kne tpop.. hehe..

RhiyadZhツ said...

Yad nak doodle tu? :3

tasha ;) said...

abang wan buat doodle macam mana ? tasha tak pandai la nak bedoodle-doodle ny . lembab betol . '=.='

hyz said...

a'ah kan.. chup2 ni cepat cket dpt dr nuff

.:: Maisarah Humaira ::. said...

cumil doodle tu...minta izin amik ea :)

Chuu Muqhlis said...

wahhaa, wan selalu linkchurp2 kt blog je ke., fb o twitter. ade link gak ?

misz fidd said...

nak doodle :DD

CikCandy said...

Wan,saye nak doodle jgak :)

norazwa said...

nk doole tur..cantik

lilypelangi said...

comel la doodle wan .

wat kan ley ? heee

wan guna ape ye?

Wan_hazel said...

diana

wan slalu share dalam blog je..Fb jrg dan twit lagi lah jarang..ehehe

Wan_hazel said...

cik ana

tu lah ana,,kawan wan pun cakap kalau guna digi nie free kol..tp kene lah kredit tak tamat tempoh..ehehhe..yg hairan nya ape lah untung digi kan

Wan_hazel said...

RhiyadZhツ


semua doodle pun yad nak..ahahha..ambik je lah yad

Wan_hazel said...

tasha ;)

wan guna adobe photoshop utk wat doodle nie...ehehhe..

Wan_hazel said...

hyz

betul tu...income cepat je kan

Wan_hazel said...

.:: Maisarah Humaira ::.

ok boleh je..wan izinkan..ehehe

Wan_hazel said...

Chuu Muqhlis

a ah kat blog je..kat FB jarang dan kat twit lagi lah jarang...

Wan_hazel said...

misz fidd

boleh ambik je

Wan_hazel said...

CikCandy

ok ambik je..eehhe

Wan_hazel said...

norazwa

tengs doodle biase2 je..wan tak reti sgt

Wan_hazel said...

lilypelangi


wan wat guna adobe photoshop..ehehe

Eyra Arezmie said...

slm . mcm mne nx bwat telekung 2 ?

Hany Rara said...

hehhe ngan muka xmalunya sy nak amek dudel kiut 2 :P mkseh awk! XD

yad'z said...

warghh.. comelll nyeeee.... buatkan doodle pakai shawl bolehh takkk.. bolehhh takkkkkkkk

Wan_hazel said...

Eyra Arezmie

wat macma nak wat tdung gak...tgk tuto wan k

Wan_hazel said...

Hany Rara

hehehe.s.ama2..tak pe ambek je

Wan_hazel said...

yad'z

wan dah wat hari tu..nanti kal ufree wan wat k..ehehe

merahitujambu said...

salam ramadhan...comel doodle awok..

Artie said...

Abang wan nak ea doodle uh :D

Wan_hazel said...

hehehe..ok boleh je

SuRayA mAnsOr said...

wah comel nye doodle, nak boleh tak wan ? hehehehe

Wan_hazel said...

boleh je..ambek je lah k..ehehhee..