Wadah Madrasah Pengalaman: Ramadhan Keenam yang kutempuh


Saturday, August 6, 2011

Ramadhan Keenam yang kutempuh

.



Salam Korang...

Camne hari nie???hari hari je Wan tanya kat korang semua tapi tak de pun yang jawab balik kat ruangan komen..Hm...Lepas nie kalau tak de yang nak jawab lagi , Wan tak nak dah nak tanya..Bek diam je..majok jap..hahaha..


Ramadhan kelima kelmarin Wan update pasal Copycats..ada yang beri sokongan dan banyak lak yang nak doodle Wan..hahaha..Terima kasih kat korang semua..Dari muka Wan yang masam masam terus je manis tapi bemaniskan cuka..masam manis lah kan.



Kak Wan blogger Designer yang tak pernah henti henti sokong Wan..Teharu lak..Dulu masa Wan di Kuala Lumpur ada gak merancang nak jumpa tapi tak berkesempatan..Nak wat camne sekadar bertemu diruangan sesawang je lah kan Kak Wan.Nama pun dua dua Wan...Korang jenguk lah Blog Kak Wan nie k..Penulisan yang menarik..Menang tak jemu jemu Wan nak promote Blog Kak Wan nie..Pape pun setiap apa yang akak nasihatkan tu Wan guna untuk kehidupan nie kak..Wan ambik jadikan teladan dan Wan guna sebagai pegangan..Sebab tu orang kata..yang lebih dulu makan garam lebih banyak pengalamannya..Terima Kasih..


Wan menilai Blogger bukan dari jumlah follower dan bukan dari kefemesan tapi dari sudut karya yang dicipta.Watak , gaya bahasa , seni , dan nilai moral yang terkandung..


Seronok kan kalau setiap hari Ramadhan Wan sediakan satu Doodle...Korang semua senyum je lah kan..hahaha..Korang leh ambek k..Lepas nie , bagi sesapa yang nak Wat Koleksi Doodle Ramadhan Wan Hazel tu..teruskan niat korang..Insya Allah Wan leh wat lagi doodle sempena Ramadhan nie..Disamping tu , Wan leh gak tingkatkan Skill Wan men Doodle nie..Kalau korang gembira makna nya Wan dah wat satu ibadah yang mulia..Dosa Pahala Tuhan je lah yang tentukan..


Wan akan tutup kisah Copycats tu..Semoga kita sama sama menyedari kesalahan diri masing masing..


Papai.


.



27 comments:

ila said...

baik nya sis tu.
wan hazel dengan doodle2 nya.yeah

eyza ♥ said...

cute doodle ..
nak satu :)

RayQuaz said...

cantek doodle wan . jeles tgok :)
nak blajar gak buad doodle . wan ajar boleh ? hehe

p/s : doodle lelaki ade x ? hehe

Wan_hazel said...

ila

hehehe..kak wan memang baik pun..ehehhe..wan and da doodle

Wan_hazel said...

eyza ♥

ok ambek je

Wan_hazel said...

RayQuaz

wan ajr..wan dah ajar dah..cek je kat bhgian tuto k..erm..doodle lelaki wan ade wat aritu..kat entri ramadhan ke 4 wan rasa..

ReiKo91 said...

Selamat Berpuasa,smoga ramadhan thun ni lbh brmkna ^_^

cute doodle,mntk izin kidnap 1 ye..:)
xlpa jgk sy byk blaja sal design men design dkt blog wan nehh ^_^

*assyiera* said...

Waa.. wan majuk dah. Hehee. Soalan same macam saye tanye kat entry saye. Cume saye : 'Macamane hari ini'.
Alhamdulillah semuanye lancar :)
(Esok tanye lagi yea, saye jawab kalau on9. hehe)
Lame tak singgah blog wan. Macam2 da berubah. Tetap comel. Suke suke suke. Kagum! Sebab anda Blogger Boy~ Salam Ramadhan :)

Wan_hazel said...

ReiKo91


tengs..nak kidnap..kidnap je..jaga lek lok k..eheheh..

Wan_hazel said...

*assyiera

waaa..ade lah yg jawab..ehehhe...esok wan tanye lagi k..hehehe

norazwa said...

chumelnyer..ari2 wan wat doodle..kalau mcm tur kalau 30 ari puasa...azwa ader 30 doodle..ngeeeeeee :)

Afiq Din said...

dodle tu amenda?
rmi org sebut2

miss lyzeer said...

comel doodle tu..hehe =)
**Miss baru tahu, benda alah tu dipanggil doodle, ketinggalan kan =p

super d0uble F :) said...

heee.el0klah tu wan.tutup kisah yg sedih2.m0ga si copycats tuh insaf dan sedar diri :)

super d0uble F :) said...

ops,lupa plak.

k0leksi mengumpul d0ddle wan diteruskan ;)

::cikjuju::◕‿◕ said...

ehe...go wan go!!erk...tetibe..eheh

anyway thx wan hari2 wat doodle..mmg happy!!ehehe...suke2...^^

mekasih ya!!

Wan_hazel said...

norazwa

hehehe...tu lah kan..hari2 nak wat doodle nie..eheheh

Wan_hazel said...

Afiq Din

doodle tu kartun yg kat tas tu..ehehhe

Wan_hazel said...

miss lyzeer

eehehhe...tengs..skang dah taw kan..ehehe..

Wan_hazel said...

super d0uble F :)


wan nak link super d0uble F :) lah..wan tak leh g blog super d0uble F :) pun...

tengs taw...hehehe..

Wan_hazel said...

::cikjuju::◕‿◕

sama2...bagus lah law happy..wan pun happy gak ..eehhe

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

doodle oh doodle

comel lah doodle tu

suke2 .

:)

Wansteddy Tales said...

Ai ai... terharunya hakak dengan entry ni.... hakak ni masih bertatih bab design2 wan. bnyk lagi nk study. Dengan org muda macam wan pn akk sanggup belajar lagi nak2 wan lagi kuat explore tool2 design. Keep up brilliant idea Wan. Cabaran2 kecil macam wan tempuhi hari ini, wan jadikan pemangkin semangat kembangkan bakat lagi. Insya'allah wan akan berdiri dengan label sendiri. Penciplak2 boleh terlongo je la hohoho...

Alia Syaza :) said...

abg wan lukis doodle ni guna apa yaa?.. comelnyaaa ^^

Wan_hazel said...

::ini belog saya . cinta hati saya::

ehehhe..tengs...kalau suka leh ambik k

Wan_hazel said...

Wansteddy Tales

hahaha...tu lah kan kak..mesti kuat baru leh teruskn karya kita kan..akak tetap sifu design Wan..banyak Wan blaja dari kak..ehehhe..tengs kak..

Wan_hazel said...

Alia Syaza :)


wan guna adobe photoshop..