Wadah Madrasah Pengalaman: Hari kedua Ramadhan


Tuesday, August 2, 2011

Hari kedua Ramadhan

.


Salam korang...


Camne hari nie???Puasa tak??Dah berbuka??dah terawih??hari nie kelaz Wan pagi je so petang leh rehat dan design template orang..Hati senang sebab Churp Churp dah RM3.00 lepas Cashout semalam..Pertama Ramadhan meng"Cashout"kan Churp Churp..kan dah cakap Churp Churp boleh jana pendapatan dengan cepat berbanding Nuffnang.


Ape???korang nak doodle kat atas tu??kalau nak ambek je k..Tak de masalah..Korang nak wat header ke..nak wat icon shout ke..nak wat profile FB ke..Terpulang..Wan tak kisah..ehehhe...hari nie tak de nak update sangat..tak de story..tapi masa Wan balik dari kuliah ..Wan alami kesesakan akibat kemalangan..Kemalangan antara lori dan bas..Seorang wanita tersepit kat dalam lori tu..teruk jugaklah sesak..Nasib bek bulan puasa kan..tak de lah nak Hon Hon..ehehhe..Mula mula Wan fikirkan ade Polis or JPJ wat sekatan jalan raya..Berdebar lah sikit jantung..

K lah korang..


Esok jangan lupa sahur k..

Papai


.



27 comments:

cik ana said...

jom kongsi pengalaman sahur masa study

http://anasweetblueberry.blogspot.com/2011/08/pengalaman-bersahur-masa-study.html

daya said...

salam
nk tnye
camne nk buat klu add gadget dekat page element xboleh brfungsi

diana said...

bedebar??
mesti ada buat salah tu...
hehehe

nadia fatihah said...

hehe, comel je doodle tu. :)

RhiyadZhツ said...

Wan, yad amek ye Doodles tu. -- Huhu, ty

super d0uble F :) said...

wan.nak d0odle c0mal tuh :)

thanx.selamat berpuasa :)

f i r d a u s said...

churp churp nie lagi dasyat dari nuffnang ek wan ? skali klik rm0.20 , klu dah klik bykk kali? spam ke hehe

Dawia.Honeyputri said...

Comei2.. ;)
wan kalau wia suruh buat doodle agak2 brp RM ye..?..

dan satu lagi boleh terangkan apa tu churp2..? xbrpa fhm..*ehehe

::cikjuju::◕‿◕ said...

ahaaa..comey!!nak2...mesih....nanti rajin2 la wat lagi k..ehehe..:P

syeraheenim said...

huhuuh ... cepat nye mengcashoutkan.. uhuhuhu

azla said...

salam,hai
sye nk tyn mcm mner hazel wt bedn berjaln itu?yg memorial itu?tlg ajk kan saya.

Wan_hazel said...

cik ana

ok nanti wan jenguk k..ehhee...

Wan_hazel said...

daya

xboleh berfungsi..mungkin ade prob dgn blogspot..erm..tp try clear cookies dulu k

Wan_hazel said...

diana

ehhehe..kreta wan yg bersalah tu..t lah berdebar..ehehhe

Wan_hazel said...

nadia fatihah

tengs taw...doodle biasa je tu

Wan_hazel said...

RhiyadZhツ

ok boleh je..welkam yad

Wan_hazel said...

f i r d a u s

wan ade terangkan pasal nie kat entri sebelum nie..

http://wanhazel.blogspot.com/2011/07/jom-kenali-churp-churp-dan.html

Wan_hazel said...

Dawia.Honeyputri


wan tak brapa nak reti wat doodle sebab tu tak ambik temphan doodle..kalau wan wat may b rm10 kebawah..

wia leh tgk kat sini k..

http://wanhazel.blogspot.com/2011/07/jom-kenali-churp-churp-dan.html

Wan_hazel said...

::cikjuju::◕‿◕


sama2//nanti wan rajinkan diri wat lagi k.ehehe

Wan_hazel said...

syeraheenim

ehehhe..dah cukup so wan cashout utk kali pertama..ehehe

Wan_hazel said...

azla

leh tgk tuto nie k..

http://wanhazel.blogspot.com/2010/08/tutorial-wat-tekstajuk-blog-bergerak-di.html

daya said...

ok trime ksh ^^

Wan_hazel said...

sama sama..

A.A.M said...

comel laa doodle :)

Wan_hazel said...

tengs taw

seeha said...

wan,siha amek doodle ni ek..hehe..

Wan_hazel said...

hehehe..boleh je...ambek je k