Wadah Madrasah Pengalaman: Aku jua pembaca blog Yuyu Zulaikha


Friday, September 16, 2011

Aku jua pembaca blog Yuyu Zulaikha

.

Maaf ambik gambar tanpa kebenaran.
Assalammualikum...


Ok dah agak dah..Korang semua dah tahu..Nak tipu pun korang tetap dah tahu jugak..Ok ok Yuyu bukan awek Wan..Kekasih gelap pun bukan..Sepupu pun bukan , kawan lagi lah bukan..Mana lah Yuyu nak tegur Wan kan..Kalau ade lah Yuyu komen entri nie , memang kawan lah kita nie Yuyu ..Terus mengaku BestFriend Forever..BFF katakan..


Blogger cantek dan comel tu dah kira macam pakej lah kalau nak fames dalam dunia blog nie(eh yeke..??)..Kalau yang tak de rupa macam Wan nie kurang lah sambutan..Tapi bagi Wan apa yang penting cara penulisan dan penyampaian yang digunakan dengan lenggang lengguk tatabahasa yang teratur walau kadang tak pernah terlintas dalam otak nak fikir ..Terlebih sangat perumpamaan digunakan.Kadang kadang menulis nie bukan sekadar taip dan publish..


Bagi Wan lak, bepuluh puluh draft yang terpampang dalam halaman edit post menanti untuk dikemas kini..Berkali kali baca dan selidik balik manalah taw ade tersalah atau tersilap ayat .Kekadang Wan delete entri yang tak menarik sebab dah termakan waktu makna nya entri tu dah luput tarikh..


A
pa yang best mengenai Yuyu nie. Teknik penulisan nya yang menarik untuk dibaca. Disamping penulisan yang dekat dengan diri.Baca sikit mesti nak baca sampai habis. Nak cakap banyak pun tak guna korang sendiri boleh nilai kan..


Untunglah dapat kawan blogger fames kan..

Padahal kat dunia luar sorang pun tak tahu..Sapa lah wan hazel nir kan..


.



16 comments:

nurul hidayyah ♥♥ said...

betul tuh.anyway cara wan menulis pun best gak.:).

Wan_hazel said...

tengs taw..wan tulis hentam je..

yuyu Zulaikha said...

wahh.. terima kasih wan... takde makne nye semua tu wan.. haishh.. takde femes mana pun.. cikai je lagi..


pepun, blog wan pun best ape <3

Wan_hazel said...

yuyu Zulaikha

alahai Yuyu komen entri nie..BFF lah kita nie Yuyu..ehhehe..tengs masuk blog Wan..Blogger fames masuk blog Wan ..bangga lak..tengs yuyu..

♥ Dea ♥ said...

hehe..mek ska juak bc blog yuyu tok... lucu jak.. :P

Detective Fiqa said...

hehe..akak tu cantik ^^

ciNdhaDahniEa said...

wan pon pemes taw... =)

Wan_hazel said...

♥ Dea ♥

hehehe..mena ya

Wan_hazel said...

Detective Fiqa

hehehe..betul tu..comel je kan..

Wan_hazel said...

ciNdhaDahniEa

wan biasa2 je..

MisS ZiLaAa~~ said...

cara menulis wan pun,.ape beza nyer,..
kalau cra mnulis wan ni truk, tak kan ader yg nk comment/ aca tutorial wan,kan? btul tak?
btw,..wan tgok la blog ni,,cara mnulis die pun bgus jgak,.bru baca 1 entry, nk bca lgi rase nye,.. [ http://u-mie.blogspot.com ]

ciNdhaDahniEa said...

xkire, wan pemes jgk. *pakse* muahahahaa :p

Wan_hazel said...

MisS ZiLaAa~~

tengs taw..nanti wan jenguk blog tu...tengs taw

Wan_hazel said...

ciNdhaDahniEa

ahahha.ok2...no komen...

i am S!L4H.. said...

hehe. blog wan pemes isi nyeeeeee.

Wan_hazel said...

hehehe..tengs silah