Wadah Madrasah Pengalaman: nak dapat Buffered Earning_Terima kasih Nuffnang.


Wednesday, September 14, 2011

nak dapat Buffered Earning_Terima kasih Nuffnang.

.



Assalammualaikum...

H
ari nie Wan dah ok sikit..Tak de dah demam demam..Pening kepala je tengahari tadi...Disamping mengalami panas kat bibir..ulser..huh..menyusahkan betul.Nasib bek masih boleh cakap..hahaha.Korang lak camne??OK.?.Hope ok lah..Yang tengah duk trial SPM dan STPM tu camne lak??OK...


Entri kali nie nak kongsi pasal Buffered Earning Wan..Ada 3 ..best best..Kalau ada yang tanya macam mana nak dapat Buffered earning nie .Wan pun tak taw nak cakap camne..Sebab berdasarkan pengalaman Wan yang setia dengan Nuffnang nie..Pihak Nuffnang tak pilih blogger untuk diberi Buffered Earning nie..Tapi yang pilih adalah Pihak pengiklan..Contoh nya pihak digi ke..celcom ke.Mana mana lah pihak pengiklan..Dan kalau ada orang kata nak dapatkan Buffered Earning nie, Traffic ke blog mesti kena tinggi..Yang tu tipu je..Tak de nya penting sangat traffic tu..Apa yang penting kalau nak dapat Bufferred Earning ialah kedudukan tempat korang letak add gadget nuffnang tu..Dan akalu nak dapat income lebih ..Baru lah traffic ke blog penting..Sila faham betul betul taw..Baca nie kalau nak faham lagi..
http://wanhazel.blogspot.com/2011/05/buffered-earnings-bukan-berdasarkan.html


Nak dapatkan Buffered Earning tak perlu Traffic tinggi
Kalau nak dapatkan income lebih baru perlukan Traffic tinggi


K lah korang..Setakat tu je lah yang Wan nak kongsi..Orang kata kalau wat entri mengenai Buffered Earning nie tanda nya kita berterima kasih kepada pihak Nuffnang ..So mereka rasa dihargai.Nak akan dapat lagi Buffered Earning.Tapi ada ke mereka ambik taw??hahaha.


Apa pun Terima kasih Nuffnang

Papai.

.



14 comments:

Eyriqazz said...

cantiknya header...suka,suka..

jemput join Contest Design Banner Eyriqazz.Com

http://www.eyriqazz.com/2011/09/contest-design-banner-eyriqazzcom.html

diana said...

be ni ikut nasib je sebenanya..

Wan_hazel said...

Eyriqazz


tengs..nanti join k

Wan_hazel said...

diana

a ah betul tu

Nurul Ayna Nabiela said...

bile tngok2 nuffnang nie x dpt duit pown.. sme jerk duit yg die ksik smpai sekrng.. tu pown ksik hntaw tiket.. law x antau, dri dulu smpai sekrng ttp 0 sen..

Pupel Liyana said...

be..oh be... ada be tak de yang clik pun o juga :) hehehe

caliph shuriken said...

yup, btul.. x perlu trafik tinggi utk dpt BE.. ni based on my exp ^^

Jun Yoshino said...

cantek^^

Diana @ bilakukatacinta said...

bestnya..sis bukan nak kata BE...apepon ta. boleh...heheeh

Wan_hazel said...

Nurul Ayna Nabiela
kene banyak besabar taw...

Wan_hazel said...

Pupel Liyana

a ah betul tu..

Wan_hazel said...

caliph shuriken

a ah betul tu kan..

Wan_hazel said...

Jun Yoshino

tengs..

Wan_hazel said...

Diana @ bilakukatacinta

ehhehe//nanti ade tu...dont wowie