Wadah Madrasah Pengalaman: K-POP pun kena wat kerja gak..hahaha


Thursday, September 15, 2011

K-POP pun kena wat kerja gak..hahaha

.




Assalammualaikum...


Esok cuti ..Yey yey..Best kan..ehhehe.Leh lah rehatkan otak kan..Wan lak kerja keras ngan otak nie nak siapkan cepat cepat tempahan pelanggan, Sampaikan otak pun dah serabut..Hahaha.Tu lah sampai jadi macam gambar kat atas tu..OK tu Wan taw..Bukan artis K-POP..hahaha.


Korang ada program ke esok ??Ke nak kluar dating??ke nak jalan jalan dengan familly??ke nak duk rumah je?Wan duk rumah dan siapkan design tempahan je..Rutin harian..Makan online wat tempahan tidur bangun main game dan ulang balik macam tu..hahhaa.

Semenjak dua menjak nie suka lak tengok style K-POP .Erm...


K lah korang...

Papai..

Anyeong Haseyo..

.



26 comments:

Noraien said...

esok dok umah jer..x sabar nak ari sabtuu.nk g tgok hantu bonceng :D

ernarafiqa said...

perasan kpop eaa.... gmbr kdak miak kecik...hhaha

Miera Lollipop said...

Hohoho , comell lah Wan . haha :)

Panggil Aku Han said...

hehe..comel je style rambut tu...

faridah nazurah said...

aiyaakkkkkk!!! gambar tu takleh tahan!!

n-ya said...

aiseh....kck tanduk ya...haha...

aiman fanboy k-pop said...

haahaa..tau tak apa.....smart n cute...itu style kpop!!
addooiii...abg wan pon dah ada tocang..jadi soo young,snsd ke??
heehee,,,^^

Wan_hazel said...

Noraien

ahahha..hantun bonceng..wan pun lum tgk lagi tu..

Wan_hazel said...

ernarafiqa

aok pasan jak mek..ahahha..kedak miak kecik ka./gus2

Wan_hazel said...

Miera Lollipop

hahaha..teng taw..

Wan_hazel said...

Panggil Aku Han

rambut tanduk kerbau..ahhaha..

Wan_hazel said...

faridah nazurah

ahahha...no komen..eceh..hehehe

Wan_hazel said...

n-ya

aok tanduk sapi dipinjam mek ya

Wan_hazel said...

aiman fanboy k-pop

ehe..nak jadi k pop nie..hahaha..menari skit..ececece..

AiDa SyaFiQa said...

perrrggghhh..comel jer gmbar tu...
haha..kuat betul pengaruh k-pop nie..smpai laki pun boleh terpengaruh..haha..

:)

Wan_hazel said...

aida..

hahaha..tu lah..pengaruh sgt tu..eheheh

Wansteddy Tales said...

haha... muda mudi skrg mmg suka K-pop. siap kalau spekang sesama sndri leh lak selit2 ayat korean tu. zaman akk dulu trend J-Pop. eh, ada ke J-Pop tu ahahaha...

Wan_hazel said...

hahaha..J-pop lak...ehhehe..tu lah kak semua org nak K-pop..wan camtu je tak minat sgt..skit2 je..

Nurul Ayna Nabiela said...

asyik k pop jer.. lolipop x da?

♥::Shaz Lee:: ♥ said...

aaaaa a, hahaha :D
Ultraman ^^

wiyah said...

rambut die sungguh ta bley blab :D

Wan_hazel said...

Nurul Ayna Nabiela

lolipop tak de..hahaha..

Wan_hazel said...

♥::Shaz Lee:: ♥

ultraman..fire fire..

Wan_hazel said...

wiyah

hahahha...no komen..

ain dzaya said...

kpop hahahahaha......................pom boleyyyy!!!!!!!!

Wan_hazel said...

hahaha...pun boley laaaa..