Wadah Madrasah Pengalaman: Reunion KATOnyo...11.sept.2011


Sunday, September 11, 2011

Reunion KATOnyo...11.sept.2011

.
Salam korang...


Camne 11 september korang??best???bosan...Wan hari nie penat sangat dan best sangat koz ade reunion kecil kecilan..Macam tak percaya lak bende nie jadi macam tu..Mula mula fikirkan tak menjadi lepas tu makin ramai makin ramai..Seronok walaupun penat..hehehe..


Selalu nya rancangan wat reunion nie memang tak pernah menjadi , yang datang pun 2 3 4 5 orang ..Tu kalau dirancang berbulan bulan..Yang tak dirangcang berbulan bulan nie menjadi lak..Best sangat..Ingatkan BBQ biasa biasa je..Wan pun tak sangka ramai kawan datang..Next time nak wat lagi..Insya Allah..





Ok sampai nie je...


Papai


Owh ye bagi sesapa yang masih belum jawab kuiz
How Malaysian are you?
Sila lah jawab..Nak tengok brapa markah korang..betul ke korang nie Malaysia..


.



2 comments:

Madiana Mohd said...

waa..sdp tgk ayam tue hehe tpi lau reunion join rmi2 mmg best..^_^

Wan_hazel said...

a ah betul ti...hehehe