Wadah Madrasah Pengalaman: Official Video: Malaysia Airlines Missing You Flashmob at KLIA_the best video


Wednesday, January 25, 2012

Official Video: Malaysia Airlines Missing You Flashmob at KLIA_the best video

.


Assalamualaikum..

Hai korang..Bila Wan tengok video nie terfikir lak keanpa lah waktu Wan tak de kat sini..Rugi nya..Kalau ada masa tu kan seronok boleh masuk dalam youtube , dibuatkan jadi Video macam nie..hehehe..Korang dah tengok belum??Kalu belum korang layan dulu screen capture nie..hahaha.


Mesti tak sabar nak tengok Video nie kan..Apa kisah di sebalik Video nie kan..Seronok kalau korang tengok..Mesti korang akan rasa..Alamak kenapalah aku tak de kat situ masa tu..K lah korang untuk View yang lebih jelas dan terang dan cantek..Korang klik link nie..Tengok kat youtube je k..

Youtube : Official Video: Malaysia Airlines Missing You Flashmob at KLIA


Klik kat sini dulu taw..Kasi Wan 0.40sen..hehehe..Churp Churp Wan..Video kat sini pun menarik
http://my.churpchurp.com/wanhazel/share/VWcny




Lain lain yang menarik

.
.



3 comments:

Nadia^_^ said...

Haha , nape dorg mnari2 kat situ ?

Noonoy91 said...

dah ngga da ria. best jwak flashmob ya.. nak part plg best sa nya cdak makcik2 blgu ya..hehe

~~oOpEt~~ said...

mmg menarik iklan ni :)