Wadah Madrasah Pengalaman: Doodle Story : Patut sik kamek melupak kitak buat masa tok (my crush)..


Tuesday, July 24, 2012

Doodle Story : Patut sik kamek melupak kitak buat masa tok (my crush)..

.


 
Gambar tok khas untuk kitak....

Assalamualaikum...


Dalam hidup kita mesti ada saat kita berfikir , termenung dan bertanya soalan kepada diri..Malah akan ada diantara kita mengeluh . Mempersoalkan apa yang kita alami hinggakan dahan imam kita semakin rapuh.. Kehidupan kita memang penuh dengan persoalan yang tak kan terjawab sehinggalah kita menagalami nya sendiri sehinggalah kita sedar pada hari ini, apa yang dah kita lalui tu adalah satu pengalaman dan hari nie adalah hadiah yang paling bermakna dari ALLAH kepada kita.. ALLAH sentiasa janjikan yang terbaik untuk kita.. Yang baik untuk yang baik dan begitulah sebaliknya..

 

Kadang kadang saya selalu fikir..patut ke saya lupakan awak??


Begitu jugalah apa yang Wan alami sekarang nie.. Kekadang selalu berfikir.. Apakah patut Wan noktahkan disini.. ?? Atau Wan perlu berusaha atau bertindak.. Owh my Crush.. susahnya macam nie..sampai bila pun dia tak kan faham kot..Cian kan kat Wan..


Tapi saya takut..Entahlan..Mahu saja saya biarkan perasaan ini begitu saja


Mungkin apa yang Wan dah usahakan cukup setakat nie..Tapi risau pulak.. Risau sebab Wan tak usaha sungguh sungguh untuk dapatkan crush Wan.. Macam mana lagi pun Wan tak taw..Kalau orang dah tak layan rasanya kita harus sedar bukan..?? 


Doa tu sentiasa je..Saya percaya yang jodoh tu ALLAH yang tentukan


Wan pun percaya akan Jodoh.. Takdir jodoh tu ALLAH dah tetapkan.. Kekadang Wan pun percaya akan kuasa DOA.. Bila ALLAH berkehendak maka jadilah..Sebab Wan pernah terbaca satu post.. "sedangkan doa iblis inginkan umur dipanjangkan lagi ALLAH perkenankan" apatah lagi kita , hamba NYA. Betulkan Wan jika salah.. maaf kan Wan jika salah.. 




Apa pun...Buat masa nie Wan rasa Wan perlu lupakan crush Wan.. Insya ALLAH...Ke korang tak suka??ehehhe...




K lah korang..


setakat nie je

papai..




.




14 comments:

Momo said...

kmk baruk tauk ktk pande klaka swak rupanya...

Xiao Xandria said...

Jodoh itu Rahsia Allah :D

Hahaha doddle yang mantop wan ..

ayut said...

klu dh tak layan..mmm.kna paham la kot.adehh..wan.mengapakah begini jd ya?Takpe Wan.yg penting jg hati ea.mgkn lom msa ye tu.Doa mmg senjata bt kita.tp klu ayt yg wan tulis pasal doa tu,ayut pon bru dgr.kna crik lpas ni :) b cool k!nice doodle.mcm wan.hahahaha :p

Niesa said...

InsyaAllah mesti ada sesuatu yg bait nunggu ktk dudi ari lak..ujian.. selamat berpuasa wan..

Cik Cempaka said...

kalau dah jodoh, takkan kemana..

kalau bukan jodoh, becinta bertahun2 pun, x kawin jugak ^^

Adi Herman said...

mun susah gilak wan,tang nikah jak siya...lekak raya lak htr jak rombongan meminang hehehe

SI bαmbαmm ™ said...

kalau stop, tak dapat follow doodle story dah :'(

Maisarah Azmi said...

setiap org ada jodohnya masing2.. singgah la blog sarah, komen sekali tau

Cik Fie said...

comel la doodle :)

Jum Join GA Ni . HADIAH : Lomo Camera , Domain , Perfume , Contact Lens N Maybe Akan Ditambah Hadiah Lagi..
http://mynameishafizah.blogspot.com/2012/07/mega-giveaway-by-cik-fie-anisah-n-aiman.html

#btw..blom baru sikit je peserta yg join..actually saya blom promote GA ni..sebab hari ni line lembab ckit..esok saya akn promote GA ni ye

EYJA MASLIZA said...

Alah, kalau Wan rasa crush tu jodoh Wan, dan Wan sayang dia betul2, hantar je rombongan meminang. Apapun, Eyja doakan kebahagiaan Wan. Amin. :)

taqiy said...

kalau wan betul2 berkenan..
salah kalau tak usaha tapi hanya dengan berdoa..
cuba usaha, dan senang cerita, lepas kenal, terus jumpa parents dia..

ambil sbgai isteri wan..
lepasni buat entry bukan psl crush wan..tp psl wife wan. hehe

gudluck wan!

AisYah said...

Comelnye doodle...acane wan buat doodle tuh gerak2?

Wan_hazel said...

Tengs all..wan nak je pinang dia..tapi ilmu agama dan ilmu dunia wan lum kukuh lagi.. nak siapkan diri untuk jadi imam dia dulu..Insya ALLAH kalau ada jodoh..adalah..Terima kasih semua sebab doakan Wan..


Pasti nak usaha lagi..ehehehe..Usaha dari dalam diri dulu

Wan_hazel said...

gambar gerak2 tu..wan wat guna adobe..leh tgk kat tutorial wan..ada yg tutorial animated tu..